ONDARA ES CONVERTIRÀ EN SEU DEL I CIRCUIT A LLARGUES LA BOLATA EL 20 DE NOVEMBRE

La partida formarà part de la programació del segon cap de setmana firal

Ondara, 25.10.16. Ondara serà una de les seus del I Cicuit a Llargues La Bolata; un circuit autonòmic en què participen els millors jugadors professionals de llargues. Les partides de llargues a Ondara, dins del I Circuit a Llargues ‘La Bolata’, estan organitzades per la Federació de Pilota Valenciana amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ondara i del Club de Pilota Valenciana d’Ondara. L’Ajuntament d’Ondara ha signat el conveni de col·laboració amb la Federació de Pilota Valenciana, que ha estat subscrit per l’Alcalde d’Ondara, Zeus Serrano; i Vicent Molines, membre de la Junta Directiva de Fedpival, en presència de la Regidora d’Esports, Mar Chesa, qui ha expressat la seua satisfacció pel fet que Ondara es convertisca en una de les seus d’aquesta modalitat de l’esport autòcton.

llargues-ondara-1

Gràcies a aquest conveni, aquesta festa de la pilota valenciana es traslladarà a la localitat d’Ondara precisament durant la Fira de Novembre, dotant d’un atractiu contingut esportiu a la programació del segon cap de setmana de fira. Les partides de llargues a Ondara es disputaran el diumenge 20 de novembre. En concret, es jugaran al carrer Llibertat (també conegut com “Plorons”), on es disputaran un total de tres partides; dos al matí, a les 10 i a les 12 hores, i una a les 15:30 hores.

El circuit compta amb els millors equips de la passada lliga de llargues. Es tracta d’una lliga eliminatòria i els quatre primers equips passaran a semifinals. El I Circuit a Llargues La Bolata compta amb premis de 200 euros cada partida guanyada i espectaculars premis per al campió i subcampió, 2.000 euros i 1.000 euros respectivament. Participen els següents Clubs de Pilota: el CPV Parcent, el CPV Benimagrell, el CPV Sella, el CPV València, el CPV La Vila Joiosa i el CPV Agost.

Aquest campionat se celebra per seus, i jugaran tots contra tots en 5 pobles diferents: Relleu, Callosa, Poble Nou, Ondara i Xaló. Els quatre millors equips jugaran la semifinal que se celebrarà a Orba, localitat on està la base de l’empresa patrocinadora del Circuit “La Bolata”. La final del Circuit se celebrarà a la ciutat d’Alacant.

Publicado en Actualitat, Esports.