L’ESCOLA MUNICIPAL DE GIMNÀSTICA RÍTMICA D’ONDARA COMPTA AQUEST CURS 2016-2017 AMB 118 PARTICIPANTS

El divendres va tindre lloc la presentació dels equips de l’escola de gimnàstica rítmica al pavelló municipal

Ondara, 24.10.16. Divendres passat va ser presentada oficialment l’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica d’Ondara temporada 2016-2017; una escola que compta aquest nou curs amb 118 participants en les diferents categories: babys, prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil. La presentació va tindre lloc al Pavelló Municipal, en un acte organitzat per la Regidoria d’Esports d’Ondara, i celebrat en presència de les famílies de les jóvens esportistes.

L’acte va comptar amb la presència de la Regidora d’Esports, Mar Chesa, qui va aprofitar la presentació per a donar les gràcies pel seu esforç i constància a les alumnes, a les famílies, i a les entrenadores. L’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica està coordinada per Alicia Ivars i compta amb Cristina Sala, Alba Fornés i Blanca Vanaclocha com entrenadores.

La presentació de l’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica d’Ondara va començar amb la vistosa actuació prèvia de les alumnes del conjunt cadet, que recentment s’han proclamat campiones en la primera fase provincial de la Lliga Interclub.

Enguany l’escola de gimnàstica compta amb 118 alumnes de totes les categories, havent-se inclòs també com a novetat la categoria baby per a alumnes nascudes en 2011. En l’Escola d’Ondara, les 118 gimnastes es reparteixen en les categories següents: 11 babys, 12 en categoria prebenjamí, 28 en benjamí, 31 en aleví, 20 en infantil, 12 en cadet, i 4 en categoria juvenil.

https://www.facebook.com/laveudondara/photos/?tab=album&album_id=1271421906211248

Publicado en Actualitat, Esports.