PROGRAMACIÓ DE L’ASSOCIACIÓ DE JUBILATS I PENSIONISTES D’ONDARA PER ALS DIES 22, 23, 24 I 30 D’OCTUBRE

Des de la Junta de l’Associació de Jubilats i Pensionistes d’Ondara han informat dels esdeveniments que han organitzat per a aquests dos pròxims caps de setmana.

Aquest dissabte 22 d’octubre hi haurà bingo en la seu del Centre Social d’Ondara de 17 a 20 hores.

El diumenge 23 d’octubre de 19 a 21 hores se celebrarà el Ball Commemoratiu de la Junta, presidida per José Antonio Fornés García; hi haurà pastís i champagne, i s’imposarà la banda a la Reina del Ball UDP 2016. La Reina serà obsequiada amb un sopar per a dos, i un regal de la Junta. El ball estarà amenitzat per la cantant Rosana.

El proper dilluns 24 d’octubre, una representació de la UDP acudirà a Benidorm per a mantindre una xarrada amb la secretària provincial de la UDP d’Alacant. L’eixida serà a les 9:30 hores des del Centre Social d’Ondara.

I el diumenge 30 d’octubre, l’Associació de Jubilats i Pensionistes d’Ondara celebrarà un ball de disfresses de Halloween amb sorteig i música a càrrec de Kika (Dénia). Serà de 19 a 21 hores al Centre Social.

Publicado en Actualitat, Associacions.