CULTURA CULMINA LA PROGRAMACIÓ D’OCTUBRE AMB EL SAINET MUSICAL D’AQUEST DISSABTE I LA CELEBRACIÓ DE HALLOWEEN EL PROPER CAP DE SETMANA

 La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Raquel Mengual, ha organitzat per a aquest dissabte un sainet musical: “Ningú sap on va si no sap d’on ve”, de Pasqual Salort i Aguilar. Tindrà lloc aquest dissabte 22 d’octubre a les 19:30 hores a l’Auditori Municipal d’Ondara amb entrada gratuïta. “ Ningú sap on va si no sap d’on ve” és la història d’una família de músics (López Cabrera), que mitjançant la fusió de la ficció i la realitat, tracta d’il·lustrar l’activitat cultural que aquesta va fomentar durant el segle XX al poble d’El Verger. L’obra està dirigida per Albert Garcia Caselles i produïda per Tocant i Rodant El Verger. Compta com a artista convidat amb el tenor Manel Quinto Mengual. També amb els ballarins Raquel Lloret i Agustín Prada, així com amb la participació de la Colla Tocant i Rodant i el Grup de Teatre La Fundació.

cartell-ningu-sap-on-va

Per a culminar el mes d’octubre, la Regidora de Cultura, Raquel Mengual, ha destacat la celebració de Halloween “Un Prado de Por”. Se celebraran dos tipus de propostes; una per a públic infantil i una altra per a adults, ambdós al Prado. El divendres 28 d’octubre de 17 a 19:30 hores els xiquets i xiquetes dels Col·legis Sanchis Guarner i Marjals d’Ondara gaudiran al Prado d’un passatge del terror (amb entrada gratuïta), a què podran acudir disfressats; a més, la celebració de Halloween per als més menuts també inclourà conta contes i un berenar (patrocinat per l’AMPA).

Mentre que el dissabte 29 d’octubre i dilluns 31 d’octubre, la Festa Halloween “Un Prado de Por” anirà dirigida als adults. De 23 a 03 hores al Prado hi haurà un esgarrifós “Passatge del Terror”. L’entrada per al passatge d’adults tindrà un donatiu de 3 euros i es podrà adquirir a la Casa de Cultura. La Festa Halloween comptarà a més amb música i barra durant aquestes dues nits.

cartell-halloween-ondara

D’altra banda, recalcar que el cicle L’Hora del Conte compta la setmana que ve amb l’actuació de la companyia l’Oracle de l’Es presentant l’obra “Puff el drac màgic”. Serà el dimecres 26 d’octubre a les 18 hores a la Casa de cultura.

Publicado en Actualitat, Cultura.