RESULTATS ESCOLA ESPORTIVA DE BÀSQUET D’ONDARA – 15 OCTUBRE 2016

ALEVÍ MASCULÍ N2

ONDARA 28-60 SUECA

Primer partit de lliga de l’equip en nivell 2 després d’haver guanyat la plaça la temporada anterior. Després d’un primer quart caracteritzat per la igualat entre ambdós equips, el segon quart l’equip visitant va aprofitar les errades en defensa dels d’Ondara per marcar una mica de distància al marcador. Els ondarencs ho intentaren i ajustaren la defensa, però de nou després del descans, la concessió de diverses cistelles fàcils per als rivals fou suficient per deixar encarrilat el partit al seu favor. Els últims dos quarts es competí amb parcials igualtats. En resum, bon esforç dels nens, on s’adonaren de la dificultat d’aquesta categoria, però tenint en compte que quasi la totalitat de l’equip són alevins de primer any, de segur que la millora es veurà en els propers partits, independentment dels resultats.

ALEVÍ FEMENÍ

E.E ONDARA 8- UPB GANDIA 58

El partit entre l’aleví femení d’Ondara i Gandia estigué desigualat en tot moment. El Gandia estigué des del principi per davant en el marcador sense que les ondarenques pogueren fer res per evitar-ho. A la mitja part ja es perdia, i només en el 4º quart les components del Gandia van aconseguir tancar l’acta per una diferència de més de 50 punts.

Tot i tindre una gran diferència en el marcador les sensacions van ser bones en els dos últims quarts, on pogueren apropar-se al marcador tot i que l’acta ja estava tancada.

INFANTIL MASCULÍ NB

ALZIRA BLAU 41 – 24 E.E.ONDARA

L’equip infantil d’Ondara es va enfrontar a un Alzira de segon any amb jugadors d’altura que va defendre la seua cistella amb molta intensitat durant tot el partit. Els ondarencs aconseguiren passar la pressió dels locals per a poder acabar tots els atacs amb un tir, però la falta d’encert i la progressiva desmotivació per errar els tirs provocà la manca de punts tal i conforme es reflecteix en el resultat. En resum, els jugadors ondarencs van millorar la intensitat en comparació als partits de la Lliga Valenciana, però les errades en els tirs els va passar factura.

INFANTIL FEMENÍ

E.E.ONDARA 43- C.B OLIVA 38

El partit jugat entre l’Infantil Femení d’Ondara i Oliva estigué igualat en tot moment.

Començaren les ondarenques per davant en el marcador, però poc a poc les d’Oliva es posaren per davant, ja en el segon quart, aconseguint avantatges que aplegaren fins els 7 punts en el 4rt quart, just abans del descans.

La segona part, també fou igualada, i poc a poc les d’Ondara, amb una gran defensa, aconseguiren acostar-se en el marcador, encara que les diferències sempre rondaren des dels 3, fins els 5 punts. A l’últim quart s’aplegà 5 baix (31-36), una remuntada que es feia molt difícil, vista la igualtat de tot el partit, però amb una encara millor defensa que els minuts anteriors i uns contraatacs molt ràpids, les xiques aconseguiren un parcial de 12-2, que sentenciava el partit quan encara quedava més d’un minut per acabar, amb el resultat final de 43-38.

CADET MASCULÍ

E.E ONDARA 74- C.B.OLIVA 81

Els cadets jugaren un partit molt intens i igualat al llarg dels quatre quarts però a pesar de l´alt tanteig fallaren molts tirs a cistella que li hagueren pogut donar la victòria. L´Oliva aprofità la gran quantitat de faltes personals dels ondarencs i gràcies al gran percentatge d’encert des dels tirs lliures acabaren emportant-se el partit.

CADET FEMENÍ

E.E ONDARA 69 – 14 BALONCESTO BENIDORM-ALTEA

El primer partit de la temporada per a les xiques de l’equip cadet es disputà en Ondara front a l’equip de Benidorm-Altea. Des de l’inici del partit les d’Ondara començaren amb un bon encert de cara a cistella i amb una superioritat d’altura destacable, que junt amb una bona defensa aconseguiren còmodament la victòria per un resultat final de 69-14. Molt bon treball de les xiques que ja estan pensant en el pròxim partit de la temporada.

JUNIOR MASCULÍ

E. E.ONDARA 111- 16 CONTESTANO

Partit sense història com marca el resultat, front a un equip molt fluix contra el joc dels d’Ondara. Pareixia més un entrenament amb àrbitres que un partit de competició, però cal ressaltar que l’equip no baixà el pistó i respectà a un rival que va patir molt. Esperant que el pròxim partit contra el Santa Pola siga més competit.

Publicado en Actualitat, Esports.