L’ESCOLA MUNICIPAL DE FUTBOL D’ONDARA COMPTA AQUESTA TEMPORADA AMB 194 PARTICIPANTS

El divendres van ser presentats oficialment els 12 equips de l’Escola de Futbol en un acte celebrat al Poliesportiu Municipal en presència de les famílies

Ondara, 18.10.16. Divendres passat van ser presentats oficialment els equips de l’Escola Municipal de Futbol d’Ondara temporada 2016-2017; un total de 12 equips en què jugaran 194 xiquets i jóvens en les categories querubí, prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil. La presentació va tindre lloc al Poliesportiu Municipal Vicent Zaragoza en un acte organitzat per la Regidoria d’Esports d’Ondara, i celebrat en presència de les famílies dels jóvens futbolistes. Les principals novetats d’aquesta nova temporada en l’Escola Municipal de Futbol d’Ondara és la seua coordinació, a càrrec de Vicent Moncho, i la incorporació de la categoria querubí, per a xiquets nascuts en 2011 i 2012, que no participaran en cap competició però sí que disputaran partits amistosos amb equips d’escoles de la comarca.

L’acte va comptar amb la participació de l’Alcalde d’Ondara, Zeus Serrano, i de la Regidora d’Esports, Mar Chesa, qui va aprofitar la presentació per a donar les gràcies als integrants d’aquesta gran escola: els alumnes, les famílies, i els entrenadors. Els 12 equips de l’Escola Municipal de Futbol van ser presentats, i es va anar anomenant a tots els jugadors i entrenadors de cada categoria.

En l’equip de categoria querubí juguen aquesta temporada 25 xiquets (entrenats per Inma Llompart); en Prebenjamí hi ha 3 equips que participaran en la lliga comarcal d’Acyma; l’A1 amb 14 xiquets entrenats per Antonio Vizuete; A2 amb 13 xiquets amb Jaume Valero d’entrenador; i el B amb 14 xiquets compta com a entrenador amb Julio Bas. En l’equip Benjamí C juguen 16 xiquets amb Jordi Estarca d’entrenador; en el Benjamí B hi ha 13 alumnes amb Xavi Estarca; i en el Benjamí A, amb Víctor Álvarez d’entrenador, juguen 11 alumnes. En l’equip Aleví juguen 15 xiquets entrenats per Javi Noguera. Els tres equips benjamí i l’aleví participen en la lliga federativa de Futbol 8. Quant al futbol 11, en categoria infantil hi ha dos equips; l’Infantil B (amb Fran Noguera d’entrenador i 16 jugadors) i l’Infantil A (amb Paulo Ruiz i 17 integrants). En l’equip Cadet juguen 19 futbolistes entrenats per Borja Serrano, i en l’equip Juvenil hi ha 21 jugadors entrenats per José Ramón Sendra. L’equip tècnic es completa amb els entrenaments específics de porters a càrrec de Fran Noguera (futbol 8) i Aya (futbol 11).

En finalitzar la presentació, es va disputar un divertit partit amistós de futbol 11 entre una selecció de pares i mares dels alumnes de l’escola, i els entrenadors, amb l’ajuda de la Regidoria d’Esports. El resultat va ser de 3-1 a favor dels entrenadors, però s’està planificant el partit de tornada.

Foto Gaspar

Foto Gaspar

Publicado en Actualitat, Esports.