EL CONJUNT CADET DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE GIMNÀSTICA RÍTMICA D’ONDARA, CAMPIÓ EN LA 1a FASE PROVINCIAL DE LA LLIGA INTERCLUB

lliga-interclub-1

Ondara, 17.10.16. L’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica d’Ondara va començar aquest passat cap de setmana el calendari de competicions amb un excel·lent resultat. El conjunt de categoria cadet, integrat per Alba Fornés, Sandra Gamero, Eva Signes, Vanessa Escrivà i Irene Estévez va participar ahir diumenge 16 d’octubre en la primera fase provincial de la Lliga Interclub. El conjunt cadet d’Ondara, entrenat per Alicia Ivars, es va proclamar campió de la seua categoria; sent aquesta la primera vegada que participava aquest conjunt en aquest nivell.

La Lliga Interclub es compon de tres fases, havent-se celebrat ahir la primera, per la qual cosa, queden per celebrar-se altres dues fases per a saber el resultat final.

Des de la Regidoria d’Esports d’Ondara, la seua responsable, Mar Chesa, ha donat l’enhorabona a les integrants del conjunt cadet d’Ondara per la seua gran actuació ahir, i els ha desitjat molta sort de cara a les dues pròximes cites provincials.

Publicado en Actualitat, Esports.