COMUNICAT ONDARA TRI-ESPOR – TRIATLÓ MITJA DISTÀNCIA – ANTELLA I GANDIA

img-20161013-wa0017 fb_img_1475617091234

*Comunicat remès per l’Ondara Tri-Esport*

El passat 1 d’octubre es va celebrar el Triatló de Mitja Distància (1900 nadant, 90km en bicicleta i 21 km corrent) a la població d’Antella. L’Ondara Tri-Esport va estar present amb la participació del triatleta Jorge Llàcer, qui va aconseguir una 27é posició amb un temps de 5 hores i 24 minuts.

Per la seua banda, el passat 8 d’octubre la cita de Triatló Mitja Distància va estar a Gandia, amb el Ican Triatló. Els participants del Club ondarenc Pau Segarra, Joanfe Ribes, Sergio Alberola i Paco Vives van estar presents en aquesta prova. L’ondarenc Joanfe Ribes, de l’Ondara Tri-Esport, va aconseguir una tercera posició en la seua categoria. A més, en la modalitat de Triató Llarg (distància Iron Man) va participar Ivan Payà també del club Ondara Tri-Esport, amb un temps de 10 hores i 35 minuts.

Amb aquestes proves, el club tanca la temporada de triatlons i es centra en un descans més que merescut per tal d’afrontar la pretemporada a desembre.

*Comunicat remès per l’Ondara Tri-Esport*

Publicado en Actualitat, Associacions.