ONDARA VA PRESENTAR AHIR A LA SEUA ESCOLA MUNICIPAL DE PILOTA, QUE COMPTA AMB 22 INTEGRANTS AQUESTA TEMPORADA 2016-2017

Els integrants de l’escola van rebre un faixí de pilotari com a obsequi i posteriorment van jugar partides de galotxa

Ondara, 14.10.16. L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara va ser presentada oficialment ahir, en un acte celebrat al trinquet municipal. L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara ha incrementat aquesta temporada 2016-2017 el seu nombre d’alumnes, comptant amb un total de 22 xiquets i jóvens que s’integren en les diferents categories: 6 en benjamí (un d’ells prebenjamí); 5 en aleví, 3 en infantil, 7 en cadet, i 1 en categoria juvenil. Tots els alumnes de l’escola van ser presentats pel coordinador i entrenador de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, Mateu Fornés, i a tots ells se’ls va lliurar el faixí de pilotari de l’Escola; un obsequi que als xiquets els va fer molta il·lusió. També va ser presentat el nou entrenador de l’Escola de Pilota d’Ondara: el “pitorari” professional Félix Peñarrubia, qui transmetrà la seua experiència i coneixements tècnics als alumnes d’Ondara.

L’acte va estar organitzat per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Mar Chesa, qui va tindre unes paraules d’agraïment per als participants en aquesta escola de l’esport autòcton; alumnes, famílies i entrenadors, i els va desitjar molta sort en aquesta nova temporada. La presentació va comptar també amb la presència del president del Club de Pilota Valenciana d’Ondara, Francis Martínez.

Després de l’acte, els jugadors de les categories benjamí, aleví, infantil, i cadet van disputar unes vistoses partides de la modalitat de galotxa.

Més fotos:

https://goo.gl/5DDQCT

Publicado en Actualitat, Esports.