COMENCEN ELS ENTRENAMENTS DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE GIMNÀSTICA RÍTMICA D’ONDARA

La presentació oficial serà el divendres 21 d’octubre al pavelló

Ondara 13.10.16. El passat 3 d’octubre van començar al pavelló municipal d’Ondara els entrenaments de l’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica, coordinada per Alicia Ivars i que compta amb Cristina Sala, Alba Fornés i Blanca Vanaclocha com a entrenadoras.

Un total de 118 gimnastes s’integren aquesta temporada 2016-2017 en l’escola de gimnàstica d’Ondara, repartides en les diferents categories; 11 babys, 12 en categoria prebenjamí, 28 en benjamí, 31 en aleví, 20 en infantil, 12 en cadet, i 4 en categoria juvenil. La setmana passada van començar les classes amb molta il·lusió i ganes, tant per part de les gimnastes com de l’equip tècnic.

escola-gimnastica-ondara-1

Cal recordar que la presentació oficial de l’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica d’Ondara tindrà lloc el divendres 21 d’octubre a les 18:30 hores al pavelló municipal d’Ondara, organitzada per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara.

Publicado en Actualitat, Esports.