RESULTATS ESCOLA MUNICIPAL DE BÀSQUET D’ONDARA – SETMANA DEL 3 AL 9 D’OCTUBRE

CADET MASCULÍ

ESCOLES ESPORTIVES 37- SERVIGROUP BENIDORM NEGRO 62

La diferència en el rebot i l’eficàcia en els tirs a cistella castigà als ondarencs, que no pogueren endur-se la victòria en la semifinal de la Lliga Valenciana, disputada dimecres passat 5 d’octubre al pavelló d’Ondara.

Malgrat la gran alçada que tenien els jugadors de Benidorm, el partit començà amb el domini dels d’Ondara sota les cistelles, que demostraren que aconsegueix més el que vol que el que pot, i la intensitat defensiva els permeté furtar molts balons. Aquestes bones accions xocaren amb la falta d‘encert de cara la cistella, i moltes vegades l’esforç es quedà sense premi.

D’altra banda, el Benidorm es mostrà molt eficaç en l’anotació i a mesura que avançà el partit, imposà la seua major alçada i la diferència en els rebots acabà sentenciant el partit.

Tot i això, la imatge que donà l’equip cadet d’Ondara fou molt bona i l’actitud immillorable per a continuar competint aquesta temporada.

basquet-ondara-1

JUNIOR MASCULÍ

JOVENTUT D’ALCOI 69 – ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 59

Primer partit de lliga per a l’equip junior masculí d’Ondara, i primera derrota en un partit marcat per la manca d’intensitat en els primers minuts, el que va derivar en un 10-2, que va marcar el transcórrer del partit, ja que en el moment en què els jugadors d’Ondara es van ficar a jugar, la igualtat va ser la tònica, arribant-se a retallar diferències fins 6 punts. Un partit per a traure conclusions per als pròxims compromisos. El proper, serà aquest dissabte 15 d’octubre al pavelló, a les 17:15 hores front a l’equip Iris Contestano.

Publicado en Actualitat, Esports.