ELS QUERUBINS DE L’ESCOLA DE FUTBOL D’ONDARA VAN JUGAR EL SEU PRIMER PARTIT

Els més menuts de l’escola es van estrenar en un partit que van jugar al poliesportiu d’El Verger

Ondara, 10.10.16. Aquest passat cap de setmana ha sigut molt intens en l’Escola Municipal de Futbol d’Ondara, coordinada per Vicent Moncho. El partit destacat de la setmana passada de l’Escola Municipal de Futbol d’Ondara va ser el dels més menuts de l’escola, els jugadors de categoria querubí, que van disputar el seu primer partit dissabte passat 8 d’octubre al poliesportiu d’El Verger. Els més menuts van gaudir molt jugant i van fer també gaudir molt al públic que va estar animant-los, familiars i amics.

primer-partit-querubins-3 primer-partit-querubins-2

D’altra banda, els equips de l’escola van disputar els últims partits amistosos abans de començar la competició de les seues respectives lligues. Els equips ondarencs de diferents categories es van desplaçar aquest cap de setmana per a jugar a les localitats de Benissa, Pego, Xàbia, Oliva i Almoines.

Per la seua banda, l’equip juvenil de l’Escola de Futbol d’Ondara va disputar la seua segona jornada de lliga contra el Vilallonga, realitzant un bon partit que es va traduir en una victòria contundent de l’Ondara, que fa que es mantinga al capdavant de la classificació.

juvenil

PRESENTACIÓ DE L’ESCOLA DE FUTBOL

Cal recordar que aquest divendres 14 d’octubre a les 18:30 hores se celebrarà al Poliesportiu Municipal Vicent Zaragoza d’Ondara la presentació oficial de l’Escola Municipal de Futbol temporada 2016-2017. Després de la presentació, es podrà presenciar el partit amistós entre pares i mares contra els entrenadors/res.

Publicado en Actualitat, Esports.