EL JARDÍ BOTÀNIC “EL SUEÑO” VA ACOLLIR LA PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “INSPIRACIÓN EN VERSO” DE PEDRO A. CARRASCO

inspiracion-en-verso-1

Ondara, 06.10.16. Divendres passat es va presentar en “El Sueño”- Centre Cultural Museu de la Naturalesa d’Ondara, el llibre que el seu propietari, Pedro A. Carrasco, ha escrit, de forma autodidacta, en forma de poemari autobiogràfic: “Inspiración en verso”. La presentació va servir per a donar a conèixer al públic aquest espectacular jardí botànic, emplaçat en la partida Alfatares d’Ondara, que, en forma de museu a l’aire lliure, és un espai visitable que alberga tot tipus d’espècies de plantes i flors, arbres i arbusts.

“Inspiración en verso” és el regal amb l’edició del qual, els fills de Pedro Carrasco han obsequiat son pare, pel seu 60è aniversari. En l’obra, aquest veí d’Ondara, natural de Granada, detalla les seues vivències i sentiments des de la seua infància fins a l’actualitat, escrites en forma de poemes.

La presentació del llibre, amb l’acompanyament d’una guitarra, va anar a càrrec de la filla de l’autor, Ilusión Carrasco, i va comptar amb la introducció de la Regidora de Cultura d’Ondara, Raquel Mengual. L’acte va comptar a més amb la presència de l’Alcalde d’Ondara, Zeus Serrano, així com de familiars, amics i companys de Pedro A. Carrasco, el qual, fins a la seua jubilació, treballava com a jardiner.

La presentació va incloure una visita per tot el jardí botànic “El Sueño”, així com la posterior degustació de melmelades i licors elaborats de forma artesanal amb les herbes del propi jardí. El llibre “Inspiración en verso” de Pedro A. Carrasco està ja a la venda en llibreries de la comarca.

Publicado en Actualitat, Cultura.