RESULTATS DE L’ESCOLA MUNICIPAL ESPORTIVA DE BÀSQUET D’ONDARA – 2 D’OCTUBRE 2016

ALEVÍ MASCULÍ

E.E. ONDARA 43- 81 CB JOVENTUT XÀBIA

L’encontre va estar decantat cap a l’equip visitant des de l’inici del partit on en el primer quart ja aconseguiren un avantatge de 2 a 30. A pesar de l’esforç de l’equip local, no es va aconseguir la remuntada ja que el CB Joventut Xàbia tenia una bona defensa i uns excel·lents resultats en atac. L’equip d’Ondara seguirà treballant dur per millorar el joc en el contra-atac i en els passes, ja que eixos van ser els errors pels quals no aconseguiren, en moltes ocasions, passar ni de mig camp.

INFANTIL MASCULÍ

CB IFACH CALPE VERDE 60 – 39 E. E. ONDARA

Aquest partit es va disputar en la localitat de Calp front a un equip mixt motivat per les dues victòries aconseguides les jornades anteriors. A pesar d’aconseguir igualar el marcador en el 3r quart, els ondarencs fallaren molts passes i cistelles fàcils que provocaren contra-atacs dels rivals i una exagerada diferència en el marcador. El treball d’aquesta setmana anirà encaminat a la millora de l’eixida de baló des de la recuperació i a traure avantatge en el rebot defensiu, ja que van ser dos errors importants al llarg de tot el partit.

CADET FEMENÍ

E.E ONDARA 44 – 33 TEIXERETA B

El dissabte tingué lloc l’últim partit de la Lliga Valenciana, amb un molt bon partit per als d’Ondara que es van endur la victòria. El partit començà amb un parcial molt bo per a l’equip ondarenc (9-0), i durant tota la primera part les xiques tingueren un gran encert de cara a la cistella que junt amb una bona defensa van arribar fins a una diferencia de 15 punts en el marcador. En la segona part el Teixereta va ser més dur en atac i va aconseguir posar en problemes a les d’Ondara, no obstant es va tancar el partit arribant al marcador final de 44 – 33.

CADET MASCULÍ

E.E ONDARA 91-35 XÀBIA

El cadet masculí aconseguí una còmoda victòria gràcies a la seua intensitat defensiva que permeté recuperar molts balons i acabar els contraatacs amb cistelles senzilles. La gran amplitud de la banqueta permeté fer una gran rotació de jugadors i que el nivell de la defensa no disminuïra al llarg dels 40 minuts.

Publicado en Esports.