ESCOLA MUNICIPAL ESPORTIVA DE BÀSQUET D’ONDARA (RESULTATS 24 SETEMBRE)

basket-24-9-3 basket-24-9-2

INFANTIL FEMENÍ

E.E ONDARA 56-9 C.B PEGO

L’Infantil Femení d’Ondara s’ha imposat per un clar 56-9 al C.B. Pego, en un partit fàcil des de l’inici, en la primera participació de l’equip enguany a la Lliga Valenciana. La propera setmana es veuran les cares al Dénia C.B., qui també guanyà al Pego la setmana passada per quasi 80 punts de diferència.

CADET FEMENÍ

E.E ONDARA 26 – 53 CB PEGO

L’equip cadet femení d’Ondara va jugar el segon partit de la lliga valenciana front al Pego. El partit començà amb moltes ganes, però la falta d’encert de cara a l’anella comportà una baixa anotació i poc a poc l’equip pegolí va anar agafant distàncies en el marcador. El resultat final va ser 53 – 26 per a les locals, però queda molt a treballar en aquest equip i segur que els resultats milloren ben prompte.

ALEVÍ MASCULÍ

E.E ONDARA 34-59 DÉNIA

Segon partit de pretemporada i primera derrota davant un Dènia de segon any i que aquest any jugarà en Autonòmica. L’equip d’Ondara eixia en falta d’intensitat en defensa i sense les idees clares en atac, cosa que aprofità l’equip contrari amb un parcial important al seu favor. Al segon quart, els d’Ondara canviaren la cara i es pogué competir en molts moments del partit i amb accions molt més positives tant en atac com en defensa. Després del descans, l’objectiu principal era ser més durs en defensa i més agressius en atac. I així va ser, perdent el còmput global de la segona meitat per tan sols 5 punts, 21-26, sent el marcador final 34-59.

INFANTIL MASCULÍ

E.E ONDARA 35-58 BENISSA

Primera derrota de l’equip en un partit molt dolent, on el marcador no reflexa la diferència reial entre ambdós equips. La falta d’intensitat i concentració en molts moments del partit va ser clau perquè els d’Ondara no pogueren ficar-se per davant en el marcador. Exceptuant dos quarts, la resta varen ser constants intercanvis de cistelles per part dels dos equips, sent els parcials favorables a un equip o altre per diferències d’un o dos punts. Però, aquests dos quarts foren suficients per marcar una avantatge, el qual ja no deixaria escapar l’equip contrari.

Publicado en Esports.