ÈXIT DE LA JORNADA DE PORTES OBERTES DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE BÀSQUET I DEL CLUB DE BÀSQUET D’ONDARA

Van participar 70 xiquets de 8 a 11 anys d’Ondara i Beniarbeig

Ondara, 19.09.16. El passat dissabte 17 de setembre es va celebrar al pavelló municipal d’Ondara una jornada de portes obertes organitzada per l’Escola Esportiva Municipal de Bàsquet i pel Club Bàsquet Ondara, amb l’objectiu que qualsevol xiquet i xiqueta entre 8 i 11 anys pogués passar el matí amb els amics jugant a bàsquet; conèixer les instal·lacions, i els entrenadors dels equips de les Escoles Esportives de Bàsquet d’Ondara, segons ha explicat la Regidora d’Esports, Mar Chesa.

Amb la intenció que aquesta iniciativa fos un èxit, al llarg de la setmana, els entrenadors dels equips de l’Escola de Bàsquet i els jugadors del primer equip del C.B. Ondara visitaren el CEIP Sanchis Guarner d’Ondara i el CEIP Benicadim de Beniarbeig, on donaren una classe de bàsquet als cursos de 3r, 4t, 5é i 6é, on proposaren i convidaren als alumnes a que s’uniren a una jornada de 3×3, formant equips de 4 jugadors per tal d’anar al pavelló d’Ondara el dissabte 17 de setembre a participar en un torneig de bàsquet 3×3.

La campanya donà resultat, i el dissabte es reuniren al pavelló d’Ondara un total de 70 xiquets, formant part de 17 equips, on 3 dels quals vingueren de Beniarbeig. La competició fou molt entretinguda i tots els participants recolliren al finalitzar un diploma commemoratiu, i els finalistes de cada categoria, una camiseta del C.B. Ondara.

Des de la Regidoria d’Esports, la Escola Municipal de Bàsquet i el Club de Bàsquet, s’anima a tots els xiquets que els agrade, a què formen part dels equips de bàsquet d’Ondara.

basket-3x3-1

Publicado en Actualitat, Esports.