LA REGIDORIA DE JOVENTUT PROPOSA UNA MOSTRA DE PINTURA MURAL AL LLIT DEL RIU ALBERCA AMB LA PARTICIPACIÓ DE JÓVENS DE 14 A 35 ANYS

Els jóvens interessats hauran de presentar un esbós del dibuix i ho pintaran amb esprais, utilitzant un espai de 120m2 del llit

Ondara, 19.09.16. Sota el títol “Un Riu Viu”, la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per José Ramiro, ha organitzat una activitat per a la creació d’expressions plàstiques a l’aire lliure que tindrà lloc el diumenge 2 d’octubre a partir de les 9 hores, al llit del riu Alberca al seu pas pel nucli urbà; en la zona del pont del Prado. L’activitat va dirigida a jóvens de 14 a 35 anys. Aquesta iniciativa ha estat presentada hui pel Regidor de Joventut, José Ramiro, i pels integrants de “Larouch Art de Carrer” .

La nova proposta, que anima a participar als jóvens amb el lema “Jove! Tu què pintes?”, consistirà en una masterclass a càrrec de Larouch Art de Carrer (de 2 hores de duració) i en una pràctica-taller de pintura mural realitzada amb esprais, al llit del riu, segons el disseny o esbós que els participants hagen presentat prèviament. Per a participar, els interessats hauran d’inscriure’s i enviar el seu esbós de la idea de mural (que haurà de tindre unes dimensions de 3×2 metres) al correu joventut@ondara.org. La temàtica de l’esbós haurà d’estar relacionada amb el poble, les arrels i/o les tradicions valencianes. En l’activitat, se’ls proporcionaran els esprais i tot el material necessari (amb la col·laboració de Marina Color, Servicolor i Montana Colors).

En total es pintaran 120 m² del llit del riu Alberca al seu pas pel nucli urbà, des del pont del Prado cap al mar. La brigada d’obres municipal adequarà i pintarà prèviament amb una base blanca tota la zona en què es crearà el mural amb esprais. Per a la realització d’aquesta iniciativa, l’Ajuntament d’Ondara compta amb una subvenció de 1.589,18 euros concedida per la Diputació Provincial d’Alacant en concepte de “Un riu viu: expressions plàstiques de les i els nostres jóvens”. Les persones que desitgen més informació poden contactar amb el número 656255012 (per telèfon o wasap).

El Regidor de Joventut ha fet una crida a la participació dels jóvens, que d’aquesta manera “podran expressar la seua creativitat i inquietuds artístiques, al mateix temps que s’aprofitarà per a donar una nova imatge al llit del riu i un espai futur per a continuar fent aquest tipus d’activitats”.

cartelriua42dtrazado

Publicado en Actualitat, Ajuntament.