LA REGIDORIA DE CULTURA VA OFERIR AL PRADO UNA DEMOSTRACIÓ DELS NOUS CURSOS DE BALLS 2016-2017

150 persones van participar en aquesta exhibició dels nous cursos oferits per l’Ajuntament d’Ondara

Ondara, 19.09.16. Divendres passat va tindre lloc al Prado una demostració – exhibició de les noves disciplines de balls que s’ofereixen en els cursos de l’Ajuntament d’Ondara per a la present anualitat. En especial, la demostració es va centrar en les novetats dels cursos 2016-2017: zumba, rock, kizomba (fusió de diversos estils de ball, de plena actualitat) i Latin Hustle (ball disc en parella).

L’exhibició, organitzada per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara a fi de mostrar a la ciutadania les activitats a què es poden inscriure, va tindre molt d’èxit i va comptar amb la presència d’unes 150 persones. En la demostració es van realitzar exhibicions, per part dels professors, i a més, l’acte va comptar amb la participació del públic, que es va animar a ballar després de la demostració, realitzant senzilles coreografies a què se’ls va animar a participar des de l’organització.

L’acte va ser amè i divertit, com ha confirmat la Regidora de Cultura, Raquel Mengual, la qual ha valorat molt positivament l’alta participació registrada i la possibilitat de divulgar les noves activitats que s’ofereix a la ciutadania a través d’aquesta demostració, fomentant el seu coneixement per part del públic.

demostracio-balls-6 demostracio-balls-7 demostracio-balls-5 demostracio-balls-4 demostracio-balls-3 demostracio-balls-2

Publicado en Actualitat, Cultura.