COMUNICAT PRESENTACIÓ UD ONDARENSE

Comunicat remès per la UD Ondarense:

«La UD Ondarense va presentar al seu primer equip.

Després d’aconseguir l’ascens a primera regional la UD Ondarense inicia la nova temporada amb aires renovats: nova junta directiva, nou entrenador i diverses cares.

El dissabte passat, 10 de setembre, la UD Ondarense, va realitzar la seua presentació, davant nombrosos aficionats que acudiren al Camp de Futbol municipal Vicente Zaragoza, a donar el seu suport al club local per afrontar el nou repte de militar en la primera regional després del se upas per segona.

La presentació de l’equip va arrancar amb la eixida al terreny de joc de tots els integrants de la plantilla, que van ser presentats un a un. Després d’ells es va presentar al cos tècnic, encapçalat pel nou entrenador Juan Ribes Vengut i el seu segon,  Femenía. Els jugadors una vegada presentats es van dirigir al cercle central, on també es van sumar, el secretari tècnic Ruben Vidal, el delegat de l’equip Lorenzo  i el delegat de camp Castillo. Es va nomenar també a la fisioterapeuta Magda Oliver, qui no va poder assistir a l’acte.

Una vegada completada la presentació dels jugadors i el cos tècnic, es va incorporar a ells el nou president del club, Ángel Álvarez Vives, així com la regidora d’Esports, Mar Chesa i l’alcalde d’Ondara, Zeus Serrano.

Després de la foto oficial, va arribar el torn de dirigir unes paraules a l’afició, que va encapçalar l’entrenador Juan Ribes, qui va prometre treball i esforç per aconseguir l’objectiu de consolidar-se en la categoria. Va continuar amb les paraules del capità de l’equip,  Marí, qui es va dirigir al públic en la mateixa línia.

Després d’ells va prendre la paraula el president Angel Alvarez, qui va presentar a la resta de la junta directiva i va expressar la il·lusió i entusiasme amb la qual tot el club, jugadors, tècnics i directius, comencen en aquest nou projecte, i va animar a l’afició a donar el seu suport a l’equip en aquesta recentment estrenada categoria. Alhora que va agrair a patrocinadors, col·laboradors, i a la corporació municipal el seu suport.

Per finalitzar van prendre la paraula la regidora d’esports Mar Chesa i l’alcalde Zeus Serrano, els quals van expressar els seus millors desitjos al club i van agrair tot el treball que han realitzat els seus gestors davant aquesta nova temporada.

I Trofeu a l´ Afició.

Acabat l’acte de presentació es va disputar el primer Trofeu a l’afició, que va enfrontar a la U.D. Ondarense davant el juvenil del Levante U.D.

L’encontre va acabar amb un 3-1 a favor de l´Ondarense, qui es va proclamar campió d’aquesta primera edició amb els gols locals de Gabri, Álvaro i Carlitos.

El proper 24 de setembre arrancarà la lliga amb la visita de l’U.D. Ondarense a Polop».

Comunicat remès per la UD Ondarense

Publicado en Actualitat, Associacions.