L’ESCOLA DE FUTBOL D’ONDARA COMENÇA ELS PRIMERS PARTITS DE PRETEMPORADA

primers-partits-2 primers-partits-1

El dissabte es van disputar els primers partits contra els equips de Real de Gandia i Dénia

Ondara, 12.09.16. Aquest passat dissabte 10 de setembre van començar a disputar-se els primers partits de la pretemporada de l’Escola Municipal de Futbol d’Ondara. Al matí es van jugar els partits dels equips Aleví B, Benjamí B i Pre-Benjamí A, contra els equips del Real de Gandia, i a la vesprada, el Cadet va començar la seua pretemporada amb una trobada contra l’equip Cadet del Dénia, prèviament a la presentació oficial de la U.D Ondarense.

Des de l’Escola Municipal de Futbol d’Ondara, el seu coordinador, Vicent Moncho, informa que durant les pròximes quatre setmanes se n’aniran disputant partits de pretemporada contra altres escoles, abans del començament oficial de les distintes competicions.

primers-partits-4 primers-partits-3

Publicado en Actualitat, Esports.