ONDARA HA COMENÇAT HUI EL CURS ESCOLAR AMB 670 ALUMNES D’INFANTIL I PRIMÀRIA

Ondara, 08.09.16. Hui ha començat el curs 2016-2017 als centres escolars d’Ondara. Un total de 670 xiquets i xiquetes de 0 a 12 anys han començat les seues classes en les etapes d’Infantil i Primària als tres centres educatius de la població; l’Escoleta Infantil Municipal, el Col·legi Públic d’Infantil Marjals, i el Col·legi Públic de Primària Sanchis Guarner, segons les xifres facilitades per la Regidora d’Educació d’Ondara, Mar Chesa.

A l’Escoleta Infantil Municipal aquest curs hi ha matriculats 60 alumnes de 0 a 3 anys. Pel que fa al Col·legi d’Infantil Marjals, cursen els seus estudis en aquest centre 210 xiquets i xiquetes de 3 a 6 anys. Al Col·legi de Primària Sanchis Guarner, un total de 410 alumnes de 6 a 12 anys cursaran aquest curs 2016-2017.

Totes les aules d’infantil i primària disposen ja d’aire condicionat. D’altra banda, s’han dut a terme les labors de neteja i manteniment dels edificis que s’havien sol·licitat per la comunitat educativa als Col·legis Sanchis Guarner i Marjals, i a l’Escoleta Infantil Municipal, a fi que estiguen en perfectes condicions per al començament del curs. Durant aquest estiu, l’Ajuntament d’Ondara ha realitzat diverses obres de millora i posada a punt dels centres educatius d’Ondara, tant a l’interior com a l’exterior dels centres, i també a les zones enjardinades i de recreació. Mar Chesa ha anunciat que s’han executat les tasques necessàries per a convertir la casa del conserge del Col·legi Sanchis Guarner en una biblioteca per al centre, que molt prompte estarà en funcionament.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.