LA CASA DE CULTURA ACULL FINS AL 30 DE SETEMBRE L’EXPOSICIÓ DELS ALUMNES DEL CURS DE FOTOGRAFIA

expo foto cossos (6)  expo foto cossos (3)

Ondara, 08.09.16. La Sala d’Exposicions de la Casa de Cultura d’Ondara acull, fins al dia 30 de setembre, la mostra de fotografia col·lectiva titulada “Cossos i altres fragments”. L’exposició, que va ser inaugurada el passat 1 de setembre amb la presència dels autors, es compon de les obres creades pels alumnes del curs de fotografia impartit per l’Ajuntament durant la temporada 2015-2016. En la temàtica de les imatges s’aprecien diferents mirades sobre el cos humà.

La Regidora de Cultura d’Ondara, Raquel Mengual, ha felicitat els alumnes artífexs de la mostra (que són veïns d’Ondara i d’altres punts de la comarca) per l’excel·lent perspectiva plàstica de les fotografies, en les que han demostrat els seus dots artístics. Així mateix, la Regidora de Cultura ha animat a la ciutadania a visitar aquesta exposició, que es pot contemplar durant tot el mes de setembre.

expo foto cossos (2)expo foto cossos (4)

Publicado en Actualitat, Cultura.