COMENCEN ELS ENTRENAMENTS DE L’ESCOLA DE FUTBOL

De moment compta amb 208 participants que jugaran en 12 equips

Ondara, 05.09.16. L’Escola Municipal de Futbol d’Ondara ha començat aquesta setmana passada a preparar la nova temporada 2016-2017 amb l’inici dels entrenaments d’alguns dels seus equips. Enguany, l’Escola Municipal de Futbol d’Ondara compta amb dos importants novetats; d’una banda, la nova coordinació per part de Vicent Moncho, i d’una altra, la incorporació de la nova categoria querubí, perquè els xiquets i xiquetes nascuts en 2011 i 2012 també gaudisquen jugant al futbol.

L’Escola Municipal de Futbol d’Ondara compta enguany, de moment, amb 208 participants, que estan integrats en un total de 12 equips: querubí (entrenats per Inma Llompart); Prebenjamí B (entrenador Julio Bas); Prebenjamí A (Jaume Valero); Benjamí C (Jordi Estarca); Benjamí B (Javi Estarca); Benjamí A (Víctor Álvarez); Aleví B (Javi Noguera); Aleví A (Antonio Vizuete); Infantil B (Fran Noguera); Infantil A (Paulo Ruiz); Cadet (Borja Serrano); i Juvenil (José Ramón Sendra). Els porters compten amb els entrenaments específics a càrrec de Fran Noguera i Aya.

Des de la Regidoria d’Esports s’ha indicat que encara queden places vacants en algunes categories, i que les inscripcions es poden realitzar a l’oficina d’esports, ubicada en el pavelló municipal, de 8 a 15 hores.

entrenaments futbol (3) entrenaments futbol (1)

Publicado en Actualitat, Esports.