COMENÇA EL CURS 2016-17 DE LES ESCOLES ESPORTIVES DE BÀSQUET D´ONDARA

entrenos basquet (3) entrenos basquet (1)

Ondara, 02.09.16. La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Mar Chesa, ha informat que ja s’ha donat inici als entrenaments dels equips de les Escoles Esportives de Bàsquet d’Ondara que participaran en la Lliga Valenciana 2016 (el primer torneig que organitza la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana), i que servirà per a preparar i posar a punt els equips per a la Lliga 2016-17.

Ja han tornat als entrenaments, després de les vacances d’estiu, l’equip Aleví femení, entrenat per Toni Carrió; els equips Infantil i Aleví masculí, amb el seu entrenador Sergio López al capdavant; l’equip Infantil femení entrenat per Pep Giner, l´equip Cadet masculí amb el seu entrenador Pere Giner; l´equip Cadet femení entrenat per Javi García; l’equip Junior masculí entrenat per Vicent Mas i l’equip Junior femení amb el seu entrenador Lluís Fornés.

A tots ells, la Regidora d’Esports, Mar Chesa, i el coordinador de l’Escola de Bàsquet, Vicent Mas, els desitgen molta sort per a la temporada 2016-17 que acaba de començar i, sobretot, que gaudisquen moltíssim jugant a bàsquet en Ondara.

Publicado en Actualitat, Esports.