ONDARA OFEREIX BALL A LA FRESCA PER A LES NITS DELS DIUMENGES DEL MES D’AGOST

El Ball a la fresca se celebrarà durant els propers tres diumenges en dos emplaçaments diferents; el Moll del Prado i el Centre Social

Ondara, 05.08.16. La Regidoria del Major d’Ondara, dirigida per Zeus Serrano, ha organitzat la celebració del Ball a la Fresca, que enguany tindrà lloc durant els propers tres diumenges, en dos escenaris diferents.

El ball a la fresca, amb l’actuació d’Oscar el Roget, amenitzarà les vetlades del diumenge 7 d’agost al Moll del Prado; el diumenge 14 d’agost i el diumenge 21 d’agost, ambdós a la terrassa del Centre Social. El ball començarà a les 21:30 hores.

Per al diumenge 28 d’agost no s’ha projectat sessió de Ball a la fresca, perquè se celebrarà una altra proposta musical dirigida a tots els públics: el 2n Festival de Jazz, amb l’actuació a les 21 hores a la Plaça Major d’Ondara de Peter Gun & The Swing Machine.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.