SINMA REALITZA LA NETEJA INTEGRAL DE LES ZONES ON S’HA CONCENTRAT LA FESTA

  • Durant aquests dies s’intensifica la neteja a les zones de garitos, voltants del Prado i Plaça de Bous, així com al carrer Sant Jaume i al recorregut de les entrades de bous

  • La neteja amb vapor a pressió es realitza en determinades àrees per mitjà d’una empresa especialitzada

Ondara, 05.08.16. L’empresa municipal SINMA, encarregada del servei d’arreplegada de fem i neteja viària, està realitzant aquesta setmana la neteja integral de les principals zones del nucli urbà d’Ondara on s’han concentrat les activitats de les Festes Populars de Sant Jaume, que van culminar el passat cap de setmana. Segons ha informat el Conseller Delegat de SINMA, Francesc Giner, aquesta neteja integral s’emmarca en el pla especial de neteja urbana i arreplegada de residus iniciat durant les Festes de Sant Jaume.

sinma neteja (7)neteja prado 2

En concret, aquesta setmana s’estan realitzant una sèrie de treballs de neteja en les zones de garitos, General Bosch, Doctor Barraquer, contornada del Prado i de la Plaça de Bous, i recorregut de les entrades de bous; mentre que la propera setmana s’intensificarà la neteja al carrer Sant Jaume (zona de revetles), i Pamis (després de les festes que se celebren aquest cap de setmana), entre altres punts.

Aquests treballs estan coordinats per personal de l’empresa municipal SINMA. A més, una altra part de la neteja està sent realitzat per l’empresa Vapor Eco2 (especialitzada en neteja a vapor a alta pressió), que inclou la neteja exhaustiva de la font, el pont, i les zones de voreres de l’entorn de la Plaça de Bous, entre altres.

vorera plaça despres vorera plaça abans

pont abanspont neteja a pressio pont desprespont despres 2

Quant a la neteja de la zona asfaltada, s’està realitzant mitjançant un sistema conjunt de reg amb camió cisterna i màquina agranadora per a una major efectivitat.

sinma neteja (5) sinma neteja (4) sinma neteja (3)

Des de la gerència de SINMA, la seua responsable, Isabel Garcia, ha matisat que aquests treballs de neteja extra després de les festes de Sant Jaume s’estan executant de forma planificada i coordinada, de manera que també es desenvolupa, com és habitual, la resta de la neteja fixa diària que es realitzada a Ondara durant tots els dies de la setmana.

sinma neteja (1)sinma neteja (2)

Tant el Conseller Delegat de SINMA, Francesc Giner, com la gerent, Isabel Garcia, han valorat l’esforç i la implicació del personal de l’empresa, així com el treball realitzat per la brigada de PIMON durant i després de les festes, perquè el poble d’Ondara recupere la normalitat quotidiana i tinga una neteja i manteniment adequat. Ambdós han agraït la col·laboració de la ciutadania durant els treballs de neteja, i han demanat disculpes per les possibles molèsties causades. Ara que comencen les festes en Pamis, es realitzarà també la neteja de la zona durant i després de la festa.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.