VICENT MONCHO MAS ÉS EL NOU COORDINADOR DE L’ESCOLA DE FUTBOL MUNICIPAL D’ONDARA

La Regidora d’Esports, Mar Chesa, s’ha reunit amb la nova directiva i el cos tècnic de la UD Ondarense amb l’objectiu de treballar en un projecte comú

Ondara, 04.08.16. La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Mar Chesa, ha anunciat que Vicent Moncho Mas serà el nou Coordinador de l’Escola de Futbol Municipal d’Ondara, prenent així el relleu del fins ara responsable de l’escola, Salvador Mestre. Després de la convocatòria pública realitzada per l’Ajuntament per a l’accés a aquesta plaça, i havent-se presentat quatre persones al procés de selecció, la comissió de valoració es va reunir el passat 22 de juliol per a la contractació temporal d’un Coordinador de l’Escola Esportiva de Futbol. Vicent Moncho Mas va obtindre la màxima puntuació en la valoració dels quatre candidats (tenint en compte l’entrevista realitzada per a defensar el projecte o programa de gestió, i avaluant els mèrits presentats per cada candidat).

Segons ha explicat Mar Chesa, Vicent Moncho compleix tots els criteris de selecció que s’havien marcat: “presentar una filosofia de l’escola que fóra integradora i no competitiva; un enfocament de la gestió de l’escola i la seua estructura, adaptada a la realitat actual, i aportació de noves propostes i idees per a millorar l’escola, sense perdre la seua essència”. Durant l’entrevista, “va demostrar tenir molts coneixements tant a nivell tècnic, com en l’àmbit de la nostra escola de futbol, el que farà que millore qualitativament tot, sense perdre de vista el que s’ha treballat fins ara”, ha indicat com a responsable d’Esports.

Vicent Moncho Mas està vinculat a l’Escola Municipal de Futbol d’Ondara des de 2012 com a entrenador, i en l’àmbit acadèmic té el Grau Mitjà en Ensenyances esportives especialitat futbol 2015 (Conselleria d’Educació i Ciència), i el Màster en Direcció Esportiva 2016 (Acadèmia Nacional d’Entrenadors, Futbol i Formació). Fora de l’àmbit esportiu, és professor de matemàtiques i cap de sistemes i tecnologia de la informació.

La Regidora d’Esports d’Ondara ha indicat que “des de que va conèixer la notícia, Vicent Moncho s’ha posat a treballar de valent, amb moltes ganes i molta il·lusió; tant ha sigut així que ja hem tingut l’oportunitat de reunir-nos amb la directiva i el cos tècnic del primer equip, la UD Ondarense”. Chesa ha recalcat que “un dels objectius d’aquest nou projecte és el de mantenir una mateixa línia de treball i anar tots a una, establint uns bons acords de relació”. D’aquesta manera, Mar Chesa es va reunir ahir al poliesportiu amb el coordinador de l’Escola de Futbol, Vicent Moncho, així com amb la nova directiva de la UD Ondarense i el cos tècnic; el president, Àngel Álvarez; el secretari, Joan Vilora; l’entrenador, Juan Ribes Vengut, i el segon entrenador, Jaume Femenia.

ud ondarense

Per la seua banda, el coordinador Vicent Moncho ha manifestat que “aquest és un repte personal, però sobretot col·lectiu, ja que l’escola és una organització complexa on és necessari l’esforç de tots per al seu funcionament i ací incloem els xiquets, els monitors i sobretot els pares”. “l’escola que avui tenim a Ondara no te res a veure amb la que teníem fa 10 anys i això li ho hem d’agrair a Salva Mestre, per tot el treball i dedicació durant el seu lideratge; tot l’equip de professionals que avui treballa en l’escola ho fa perquè, en algun moment, els va contagiar la il·lusió per l’ensenyament del futbol als xiquets”.

Moncho ha explicat que “el projecte que plantegem per a l’escola està basat en la formació integral dels xiquets, on a través de l’ensenyament del futbol, els xiquets adquiriran uns hàbits d’activitat física, i gràcies a què és tracta d’un joc col·lectiu, treballarem un conjunt de valors com són el treball en equip, l’esforç, la solidaritat, amistat, esportivitat i el respecte als altres”, culminant amb una cita d’Horst Wein en el seu Decàleg dels Drets dels Xiquets: “els xiquets tenen dret a divertir-se, a ser tractats com a xiquets que són, a ser respectats i sobretot, tenen dret a no ser campions”.

Publicado en Actualitat, Esports.