NURIA PINO, DEL CLUB DE NATACIÓ D’ONDARA, CAMPIONA PROVINCIAL EN 1OO METRES LLIURES I 4a AUTONÒMICA

Ondara, 14.07.16. El passat cap de setmana es va celebrar la final dels XXXIV Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana en la modalitat de natació. La nadadora de categoria benjamí del Club de Natació d’Ondara Nuria Pino Pastor (2005), va participar en la final provincial celebrada en la piscina de Sant Vicent del Raspeig, quedant en primera posició en 100 metres crol (aconseguint la medalla d’or i ser campiona provincial) i segona en 100 metres esquena (subcampiona provincial).

Aquest mateix cap de setmana es van celebrar de forma simultània les finals provincials de Castelló i València, de manera que es van conèixer al mateix temps els resultats a nivell autonòmic dels XXXIV Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana en la modalitat de natació. Nuria Pino va aconseguir ser la quarta classificada a nivell autonòmic en crol, i la sisena en esquena.

Des de la Regidoria d’Esports d’Ondara, la seua responsable, Mar Chesa, ha donat l’enhorabona a la jove nadadora del Club de Natació d’Ondara per aquest magnífic resultat.

Publicado en Actualitat, Esports.