LA REGIDORIA DE FESTES INFORMA SOBRE LA VENDA D’ENTRADES ANTICIPADES I PACKS DE SANT JAUME 2016

La Regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Ondara informa que ja es poden adquirir a la Casa de Cultura d’Ondara els elements de “merchandising” (samarretes, xapes, gots, etc) de les Festes Populars de Sant Jaume 2016.

Enguany, com a novetat, s’ha realitzat un “pack santjaumero” compost per samarreta, xapa, got reciclable i porta got, al preu de 10 euros, que inclou una motxilla santjaumera de regal.

També es pot adquirir la samarreta per separat al preu de 7 euros; i la xapa, el got i porta got, per 1 euro cada objecte. Com cada any, hi ha samarretes de dona, home i xiquet en diverses talles.

Quant a les entrades anticipades per al “Concurs Autonòmic de Retalladors” (del diumenge 24 de juliol) també estan ja a la venda a la Casa de Cultura d’Ondara al preu de 6 euros adults i 4 euros els xiquets menors de 12 anys (el preu de venda en taquilla serà de 8 euros adults i 4 euros els xiquets menors de 12 anys).

Cal recordar al respecte que enguany s’ha acordat amb l’Associació de Comerciants i Empresaris d’Ondara la creació de punts de venda d’entrades anticipades per al “Concurs Autonòmic de Retalladors” en les empreses ACO amb un preu, com a màxim, del 50% de la venda anticipada de l’Ajuntament. De manera que l’entrada anticipada per a l’acte es podrà adquirir també als comerços d’ACO adherits a aquesta iniciativa per un preu màxim de 3 euros. Els comerços d’ACO adherits a aquesta promoció són: Esports Colau, Carnisseria Picó, Màxima Bikes, Masdemilviajes.es, Monverd, Alfaidees, Estarca Cortines, Vinalia Vinotecas, Flores Rosita, Agriflor, Motos Mahiques, Mobles Ortolà, Gaspar Fotògraf, Bar Copetes, Calçats Dora, Autoescola Bahia, i Passicos La Merceria.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.