ONDARA POSA FI A LA TEMPORADA AMB EL CONCURS LOCAL DEL CLUB DE COLUMBICULTURA 2016

premis colmbaires (3) premis colmbaires (1)

Ondara, 23.06.16. El Club de Colombicultura d’Ondara va culminar el passat cap de setmana la seua temporada amb la celebració de la final del concurs local. El lliurament de premis, amb els que es va posar el punt final a la present temporada 2016, va comptar amb la presència de l’Alcalde d’Ondara, Zeus Serrano, i de la Regidora d’Esports, Mar Chesa, els quals han destacat la important labor que desenvolupen els membres del Club de Colombicultura d’Ondara, fomentant aquesta afició tan valenciana entre persones de totes les edats.

El concurs local va comptar amb la celebració de quatre proves puntuables, sent la final el passat 16 de juny. En primera posició del concurs local de regularitat va quedar el colom “Rivaldo” de Ramón Zaragoza; en segona posició va quedar “Nevado” de Magda Miñana; i en tercera posició va quedar “Limosna” de Vicente Caselles; mentre que el premi del dia va ser per a “Titi” de Pascual Gil. Des del Club de Columbicultura local han volgut agrair a l’Ajuntament la seua col·laboració en el lliurament dels trofeus als colombaires.

El Club de Columbicultura d’Ondara desenvolupa la seua activitat en els terrenys municipals junt al pavelló cobert. El president del Club és Vicente Caselles, i els secretaris Pascual Gil i Ramón Zaragoza, amb la col·laboració de José Martí Costa.

Publicado en Associacions.