EL FESTIVAL DE LA TERCERA EDAT SE CELEBRARÀ A L’AUDITORI D’ONDARA EL 30 DE JUNY

Mig centenar de persones majors oferiran les seues actuacions de balls, música i teatre

Ondara, 21.06.16. Les persones majors d’Ondara podran demostrar els seus dots artístics en el Festival Tercera Edat que se celebrarà el proper dijous 30 de juny a les 21:45 hores a l’Auditori Municipal d’Ondara. Es tracta d’una iniciativa ideada i dirigida per Rubén Almiñana, que compta amb la col·laboració de les Regidories de Cultura i del Major de l’Ajuntament d’Ondara. L’acte ha sigut presentat per la Regidora de Cultura, Raquel Mengual, i per “l’alma mater” del projecte, Rubén Almiñana.

En el festival participaran mig centenar de persones majors d’Ondara, oferint actuacions de diverses disciplines; música, balls, teatre, etc. En concret, hi haurà una performance reivindicativa sobre la importància de la gent major; balls; actuació de la coral Grup de Cantaors i Cantaores de l’Escola de Música d’Ondara; música en directe; i el sainet curt “La partideta” (obra de Rubén Almiñana creada específicament per a aquest festival), entre altres actuacions.

El Festival de la Tercera Edat compta amb la participació d’alguns alumnes dels cursos impartits per l’Ajuntament (com el taller de memòria o el de gimnàstica per a majors), així com d’altres persones que han volgut participar per a fer gaudir al públic d’una nit diferent amb les actuacions dels majors d’Ondara, segons ha explicat Rubén Almiñana.

La Regidora de Cultura, Raquel Mengual, ha donat l’enhorabona a totes les persones que participen en aquest festival, i ha destacat la importància de l’esdeveniment a l’hora de donar visibilitat al col·lectiu de persones majors i fer-los participar de les activitats culturals. A més, ha convidat a la ciutadania d’Ondara a assistir a aquest espectacle protagonitzat pels majors.

Les entrades per al Festival Tercera Edat d’Ondara estan ja a la venda en la Casa de Cultura d’Ondara, amb un donatiu de 5 euros.

Publicado en Cultura.