CLOENDA DE L’ESCOLA DE NATACIÓ D’ONDARA

L’Escola de Natació d’Ondara ha comptat amb 56 nadadors de 6 a 18 anys i ha quedat subcampiona de la comarca en la lliga CEMA

Ondara, 22.06.16. La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara va celebrar dilluns passat 20 de juny a la piscina municipal la cloenda de l’Escola de Natació. Un total de 56 xiquets i xiquetes de 6 a 18 anys (de les categories prebenjamí, benjamí, aleví, cadet, infantil i júnior), entrenats per Mario Páez i Carlos Valle, han format part de l’escola, i han competit en la lliga comarcal CEMA, obtenint molt bons resultats, i aconseguint que l’equip d’Ondara haja sigut subcampió de la comarca.

Des de la Regidoria d’Esports d’Ondara, la seua responsable, Mar Chesa, va lliurar les medalles als integrants de l’escola de natació, i un trofeu a l’equip, pel seu meritori segon lloc en la lliga de natació escolar CEMA de la Marina Alta. Mar Chesa ha donat l’enhorabona als nadadors i als seus entrenadors pel seu esforç i els seus resultats d’aquesta temporada.

Publicado en Esports.