EL CLUB DE NATACIÓ D’ONDARA ACONSEGUEIX 23 MEDALLES EN EL CAMPIONAT AUTONÒMIC

Ondara, 15.06.16. El Club de Natació d’Ondara va participar diumenge passat 12 de juny en el VI Campionat Autonòmic Màster de Natació, que es va celebrar a la piscina La Salera de Castelló. El Club de Natació d’Ondara va ser un dels 45 clubs de tota la Comunitat Valenciana que van participar en aquesta trobada esportiva, i va aconseguir un merescut 19è lloc de la classificació general. A la capital castellonenca van acudir un bon grup de nadadors del club d’Ondara, obtenint 23 medalles en les diferents categories i proves; en concret, 4 medalles d’or, 13 medalles de plata i 6 medalles de bronze.

Els nadadors del Club de Natació d’Ondara participants en el campionat autonòmic van ser Maite Bañuls, Amèlia Fuster, Pura Pastor María Mena, Esther Torres, Jonàs Durá, Rodrigo Curi i Estefan Altabert.

En la prova, la majoria dels nadadors d’Ondara van batre marques personals, donant per finalitzada la temporada de piscina i inaugurant la d’aigües obertes.

La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, ha donat l’enhorabona als integrants del Club de Natació d’Ondara per la seua magnífica actuació a l’autonòmic.

Publicado en Esports.