CLOENDA DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE GIMNÀSTICA RÍTMICA D’ONDARA AMB EXHIBICIONS DE LES ALUMNES

El dilluns va tindre lloc la cloenda de l’escola de gimnàstica rítmica en el pavelló municipal amb més de 40 actuacions

Ondara, 15.06.16. Dilluns passat va tindre lloc l’acte de cloenda de l’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica d’Ondara temporada 2015-2016; una escola que ha comptat aquest curs amb un total de 125 participants en les diferents categories: prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil.

La cloenda va tindre lloc en el Pavelló Municipal, en un acte organitzat per la Regidoria d’Esports d’Ondara, i celebrat en presència de les famílies de les jóvens esportistes, que van protagonitzar una magnífica exhibició amb les 40 actuacions i coreografies que han preparat aquest curs per a les distintes competicions en què han participat (lliga escolar CEMA, interclubs i fases autonòmiques de Conselleria).

L’acte va comptar amb la presència de la Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, qui va donar l’enhorabona a les gimnastes i a les seues entrenadores, i els va lliurar el diploma de fi de curs. L’escola municipal de gimnàstica rítmica d’Ondara ha estat coordinada per Alicia Ivars, comptant com entrenadores amb Cristina Sala, i les noves incorporacions de Blanca Vanaclocha, Mar Riera i Alba Fornés.

Publicado en Esports.