LA REGIDORIA DE CULTURA CLAUSURA AMB UN FESTIVAL ELS CURSOS IMPARTITS EN LA TEMPORADA 2015-2016

Quasi 400 persones han participat en algun dels cursos impartits per l’Ajuntament

Ondara, 15.06.14. La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara va clausurar divendres passat els cursos organitzats durant la temporada 2015-2016. L’acte es va celebrar al Prado, i va comptar amb les demostracions a càrrec dels alumnes de tai-xí, pilates, kundalini-yoga, balls tradicionals (en les seues tres modalitats; xiquets, adults i, danses del món), sevillanes, i balls de saló.

La Regidora de Cultura, Raquel Mengual, ha destacat que amb aquesta iniciativa s’ha brindat als alumnes l’oportunitat de demostrar el que han après al llarg de l’any, al mateix temps que donar a conèixer l’oferta soci cultural del municipi. Prop de 400 persones han participat aquesta anualitat en algun dels cursos impartits per l’Ajuntament.

L’acte de divendres passat va resultar ser molt vistós i participatiu. La demostració de balls va comptar amb nombrosos espectadors, que van poder comprovar els avanços dels alumnes d’Ondara. Aquests cursos tenen molta acceptació entre la ciutadania, i en les diferents classes participen persones de totes les edats, incloent-hi als jóvens alumnes de les danses tradicionals. El programa de la cloenda va començar amb una demostració de Kundalini; a continuació la demostració de tai-xí, i de pilates. Després, va ser el torn dels balls tradicionals, amb el grup de jóvens, interpretant la Jota de Cofrents, Fandango d’Aiora i la Jota de Vinaròs. Després d’això, van actuar els alumnes de balls de saló (Hello, Al diablo i My way), i els de balls tradicionals (adults) interpretant Seguidilles Arromangaes de Lluxena, Copeo d’Ontinyent i Malaguenya de Barxeta. Els alumnes de balls del món van oferir una vistosa interpretació de Kaku u Nashihk (Russa), Mamma Maria (Italiana), i Dansa Pingüí (Palestina). I els alumnes de sevillanes van posar el passador final a aquest magnífic festival. Per a finalitzar, es va efectuar la demostració i pràctica de zumba i Justle Tango.

La Regidora de Cultura, Raquel Mengual, ha aprofitat per a donar les gràcies a tots els participants en la cloenda, tant als alumnes que han mostrat els seus avanços, com al públic assistent, i ha animat la població a què participe la pròxima temporada en els cursos que es planifiquen des de l’Ajuntament d’Ondara.

Publicado en Cultura.