ELS EQUIPS DEL VILA-REAL I DÉNIA GUANYEN EL VII TORNEIG DE FUTBOL “VILA d’ONDARA”

Gran èxit d’assistència i organització en el Torneig, que va comptar amb la presència de més de mil persones i que va suposar l’acomiadament del coordinador de l’Escola de Futbol d’Ondara, Salva Mestre

Ondara, 06.06.16. El camp de futbol del poliesportiu Vicent Zaragoza d’Ondara va ser l’escenari dissabte passat del setè “Torneig de Futbol Vila d’Ondara”, organitzat per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, amb la coordinació de l’Escola Esportiva Municipal de Futbol i la col·laboració de les mares i pares dels alumnes de l’escola de futbol. Un torneig que va ser tot un èxit de participació i d’organització, i va comptar amb més de mil persones, entre jugadors, entrenadors, famílies i públic.

Un total de 300 xiquets de 9 a 12 anys, de les categories benjamí i aleví, van participar en aquesta trobada esportiva disputada entre huit clubs futbolístics de la Comunitat Valenciana; Hèrcules, Dénia, El Verger, Ondara, Llevant, Oliva, Vila-Real, i Benissa. A més, el torneig va comptar amb la presència dels entrenadors dels distints clubs; monitors esportius i col·laboradors, i va estar assistit per les mares i els pares dels xiquets de l’Escola de Futbol d’Ondara.

Els equips del Vila-Real (en categoria benjamí) i Dénia (en aleví) van ser els guanyadors del setè “Torneig Vila d’Ondara”. L’Escola Municipal de Futbol d’Ondara va participar amb tres equips; el Benjamí A, l’Aleví A i l’Aleví B , que van demostrar el seu bon fer amb un destacat quart lloc en benjamí, i els llocs setè i huitè en aleví.

La classificació del torneig és la següent; en categoria Benjamí, 1r Vila-Real, 2n Oliva, 3r Hèrcules, 4t Ondara, 5è Llevant, 6è El Verger 7è Benissa i 8è Dénia. I en categoria Aleví, 1r Dénia, 2n Llevant, 3r Vila-Real, 4t Hèrcules, 5è Oliva, 6è El Verger, 7è Ondara A i 8è Ondara B. En benjamins, el trofeu per al millor jugador del torneig va ser per a Joan Sabater, de l’Oliva; el màxim golejador va ser Adrian Briz, del Dénia, i el trofeu a l’equip menys golejat va ser per a l’Hèrcules, amb 0 gols. Mentrestant, en categoria Aleví, el trofeu per al millor jugador del torneig va ser per a Wondwose Costa, del Dénia; el màxim golejador va ser Marc Miralles, del Dénia, i el trofeu a l’equip menys golejat va ser per a l’Hèrcules, amb 0 gols.

L’Alcalde d’Ondara, Zeus Serrano, i la Regidora d’Esports, Mar Chesa, van lliurar els trofeus en finalitzar el torneig. A més, van lliurar un detall en reconeixement a la labor del Coordinador de l’Escola Municipal de Futbol d’Ondara, Salvador Mestre, qui, després de 13 anys al capdavant de l’Escola, ha comunicat recentment que no continuarà la pròxima temporada. Des de l’Ajuntament d’Ondara, Mar Chesa va aprofitar per a agrair-li la seua labor i recordar que ell, “amb el seu esforç, dedicació i sobretot la il·lusió que ha posat, és el responsable que l’Escola Municipal de Futbol a hores d’ara siga una de les més grans de la comarca i tot un referent”.

Mar Chesa també va destacar la gran participació registrada, així com la bona organització de l’esdeveniment, i va aprofitar per a agrair la seua ajuda als col·laboradors, monitors i coordinadors, i així com el paper desenvolupat per part de les mares i pares dels alumnes de l’Escola de Futbol Municipal a l’hora d’organitzar aquest torneig, i especialment la important labor del Coordinador de l’Escola Municipal de Futbol d’Ondara, Salvador Mestre. La Regidora d’Esports ha destacat aquesta trobada esportiva “com una forma de fomentar l’esport, i com un al·licient més que motiva els membres de l’escola de futbol”, i que s’ha convertit ja en tot un referent dins de la seua categoria.

torneig trofeus (21) torneig trofeus (20) torneig trofeus (19) torneig trofeus (18) torneig trofeus (17) torneig trofeus (16) torneig trofeus (10) torneig trofeus (11) torneig trofeus (12) torneig trofeus (13) torneig trofeus (14) torneig trofeus (15) torneig trofeus (9) torneig trofeus (8) torneig trofeus (7) torneig trofeus (6) torneig trofeus (5) torneig trofeus (4) alcalde regidora i coordinador organitzacio (1) organitzacio (2) torneig trofeus (3) torneig trofeus (2) torneig trofeus (1)

Publicado en Actualitat, Esports.