L’escriptor ondarenc Jovi Lozano-Seser guanya el Premi Enric Valor de narrativa breu

L’autor presentarà a Menorca la seua darrera novel·la El traductor el proper dissabte 18 de juny

L’Associació Cultural “La Garrofera” de l’Alcúdia de Crespins va lliurar la passada setmana els guardons del seu tradicional certamen literari. En l’edició d’enguany, el jurat escollí com a guanyadora del XVI Premi Enric Valor de narrativa breu l’obra Terrier de l‘escriptor ondarenc Jovi Lozano-Seser.

L‘autor rebé el premi de mans de Toni Rico, president de l’associació i agraí el recolzament a la seua obra, així com a les iniciatives que alimenten l’estímul creatiu. Terrier és un conte humorístic en la línia de la darrera novel·la de l’autor, El traductor, la qual ja ha abastat la segona edició. Guardonat amb el Premi Vila de Lloseta 2015 i publicat per l’editorial mallorquina AdiA Edicions, aquest treball ja s’ha presentat a València, Alacant, Barcelona i Girona, entre d’altres. A més, pel que fa a la gira promocional del llibre, el proper dissabte 18 de juny l’autor tancarà l’agenda de presentacions a l’illa de Menorca. Serà a Ciutadella, a les 20.00 hores, a la llibreria vaDellibres: espai de llibres i llengua (Carrer de Sa Carnisseria, 24).

 

P5288443co JoviLozanoSeser

Publicado en Actualitat, Cultura.