ONDARA VA COMMEMORAR EL DIA MUNDIAL SENSE TABAC AMB UNA XERRADA

 

 

 xerrada tabac (3) xerrada tabac (2) 

 

Ondara, 02.06.16. Ondara va commemorar el passat 31 de maig la celebració del Dia Mundial Sense Tabac oferint a la ciutadania la xerrada titulada “Guanya salut. Guanya diners. Deixa de fumar”. La xerrada, organitzada per la Regidoria de Sanitat d’Ondara, FarmaOndara i Marina Salut, va tindre lloc a la Casa de Cultura d’Ondara i va anar a càrrec de Sara Mud Castelló (Farmacèutica en farmàcia comunitària d’Ondara) i Jacquelin Cayetano Atoche (metgessa al Centre de Salut d’Ondara).

 

A més, durant tot el mes de maig s’ha impulsat a les farmàcies d’Ondara una campanya per a deixar de fumar.

 

Des de la Regidoria de Sanitat d’Ondara, dirigida per Zeus Serrano, es recorden diverses dades per a fer consciència de la perillositat del tabac: 1 de cada 7 morts a l’any en majors de 35 anys és atribuïble al consum de tabac; el tabac mata cada any a quasi 6 milions de persones, i el fum de tabac aliè causa més de 600.000 morts prematures a l’any.

 

Des de la Regidoria de Sanitat  agraeixen a FarmaOndara i a Marina Salut la seua col·laboració desinteressada en les xerrades organitzades des de la Regidoria.

 

 

xerrada tabac

 

 

Publicado en Actualitat, Ajuntament.