ONDARA OBRI EL TERMINI D’INSCRIPCIÓ PER A LES ESCOLES D’ESTIU 2016

 

final trazado

 

S’impartirà l’Escola Multiesportiva a la Piscina; l’Escola Educativa al Col·legi Sanchis Guarner, i l’Escola Infantil en l’Escoleta, a més del taller de gimnàstica rítmica a l’agost

 

Ondara, 01.06.15. Ja està obert el termini d’inscripció per a les escoles d’estiu que organitza la Regidoria d’Educació i Esports de l’Ajuntament d’Ondara. La Regidora responsable de l’àrea, Mar Chesa, ha donat a conèixer els detalls de les diferents propostes esportives, lúdiques i educatives que l’Ajuntament d’Ondara oferirà als escolars per a aquest estiu 2016. L’Ajuntament d’Ondara impulsa aquestes escoles d’estiu per a xiquets de 0 a 12 anys, amb la finalitat “d’oferir als pares treballadors un lloc on deixar els seus fills durant els mesos de vacances, al mateix temps que proposar un projecte lúdic-educatiu de qualitat per als més menuts”, segons ha indicat Mar Chesa.

 

En aquesta ocasió, Ondara torna a oferir tres tipus diferents d’escoles d’estiu: l’Escola Multiesportiva, l’Escola Educativa i l’Escola Infantil,  que se celebraran durant els mesos de juliol i agost. L’Escola Infantil “Un estiu al voltant dels sentits” es desenvoluparà a l’Escoleta Infantil Municipal, dirigida a xiquets de 0 a 3 anys. L’horari serà de 9 a 14 hores i el preu, 80 euros al mes (15 dies, 45 euros). En aquesta escola d’estiu, la música, l’art, la psicomotricitat, la cuina, el teatre i els contes seran els instruments per a passar un estiu divertit.

 

Per la seua banda, els xiquets de 3 a 12 anys poden apuntar-se a l’Escola Educativa “La Volta al món en un estiu” que tindrà lloc al Col·legi Sanchis Guarner, en horari de 9 a 14 hores. El preu és de 65 euros al mes (15 dies, 35 euros). En aquesta escola, els xiquets i xiquetes tindran l’oportunitat d’apropar-se a  conèixer altres cultures del món i valors de convivència d’una manera lúdica i divertida, sense oblidar l’ecologia.

 

Mentrestant, l’Escola Multiesport “l’Estiu i l’esport” es desenvoluparà a les instal·lacions de la Piscina i el pavelló Municipal d’Ondara i permetrà als xiquets de 4 a 12 anys realitzar activitats lúdic-esportives durant les vacances d’estiu. L’horari serà de 9 a 14 hores. El preu és de 70 euros la quinzena, o 120 euros si es tracta del mes complet. En aquesta escola estiuenca, participaran en tot tipus d’activitats esportives i tallers.

 

A més de les tres escoles, enguany, es tornarà a impartir, en el mes d’agost, el taller de gimnàstica rítmica al pavelló, amb dues hores diàries d’entrenament. El preu serà de 50 euros al mes i estarà impartit per l’entrenadora de l’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica d’Ondara, Alicia Ivars. Tindrà dos nivells; iniciació nivell bàsic (de 9 a 11 hores) i competició nivell mitjà i avançat (d’11 a 13 hores).

 

Les inscripcions per a les tres escoles d’estiu s’hauran d’efectuar fins al 25 de juny a la Piscina Municipal d’Ondara, als telèfons 966477029  o  678478279.

 

https://laveu.ondara.org/wp-content/uploads/2016/06/final-trazado.pdf

 

Publicado en Actualitat, Ajuntament.