ONDARA VA ACOLLIR LA CELEBRACIÓ DE LA JORNADA OLÍMPICS CEMA, LES OLIMPÍADES PER A GENT MAJOR

 

Ondara, 01.06.16. El pavelló municipal d’Ondara va acollir divendres passat la II Jornada Olímpics CEMA, les Olimpíades de la tercera edat; un esdeveniment esportiu organitzat pel Consorci Esportiu de la Marina Alta – CEMA, i Ajuntament d’Ondara.  La jornada va comptar amb la participació de més de 260 persones majors de 65 anys, de 9 poblacions de la comarca: Llíber, Pedreguer, Gata, Dénia, Els Poblets, El El Verger, Xàbia, Pego, i Ondara. 32 dels participants eren d’Ondara.

 

Els esports a realitzar van ser atletisme amb llançament de pilota, curses en modalitat marxa i relleus; natació estil lliure; bàsquet adaptat, i coreografia. En finalitzar les proves es van lliurar els reconeixements a tots els participants i les medalles als tres primers classificats de cada categoria.

 

El lliurament de medalles va comptar amb la presència de l’Alcalde d’Ondara, Zeus Serrano. Cal destacar l’actuació dels participants d’Ondara, que van aconseguir diversos podis; Leonor Salort va ser 1a classificada en la modalitat marxa (de 65 a 75 anys); Amparo Martí va ser la 2a classificada en modalitat marxa (+75 anys); l’equip de relleus d’Ondara, integrat per Teresa Soler, Pepita Portolés, Marileo Martí i Antonia Aranda va ser el primer classificat; i en natació, Encarna Ruiz va ser 1a i Paquita Mas, 2a.

 

Des de l’organització s’ha volgut agrair la seua presència a tots els participants, a totes les delegacions, al públic assistent, i als alumnes del Cicle Formatiu Superior TAFAD de l’IES Historiador Chabàs de Dénia. La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, ha felicitat els participants d’Ondara i de la resta de la comarca en aquestes Olimpíades de la tercera edat, que fomenten els valors de l’esport i de la vida sana i activa entre el col·lectiu de gent major.

NATACIO 1ª ENCARNA RUIZ I 3ª PAQUITA MAS EUIPS DE RELLEU I MARXA 1ª CLASS. LEONOR MARXA  2ª CLASSIFICADA MARXA + 75 ANY,  AMPARO MARTI 2 EQUIPS BASQUET ONDARA 20160527_105031EQUIP DE RELLEU 1ER. CLASSIFICAT

Publicado en Actualitat, Esports.