ONDARA VA ACOLLIR LA PRESENTACIÓ DE L’EDITORIAL “DILATANDO MENTES”

 

presentacio editorial dilatando mentes (3)  presentacio editorial dilatando mentes (1)

 

Es tracta d’una editorial nascuda a Ondara i especialitzada en el gènere fantàstic i de terror

 

Ondara, 31.05.16. La Casa de Cultura d’Ondara va ser l’escenari divendres passat de la presentació de l’editorial nascuda a Ondara i especialitzada en el gènere fantàstic i de terror, “Dilatando mentes”. La presentació d’aquest projecte va anar a càrrec de José Ángel de Dios García i Maite Aranda, artífexs d’aquesta editorial, els qui van parlar dels seus objectius, de les seues pretensions, i també dels seus primers títols (Los cantos de Maldoror, El que se esconde i Babilón).

 

L’escriptor malagueny Tony Giménez, autor de “El que se esconde”, també va participar en la presentació, donant a conèixer la seua obra, que s’ubica en el gènere de terror, amb pròleg de Jesús Cañadas i un assaig sobre la figura del fantasma en la literatura de Soto Roland.

 

Dilatando Mentes naix amb un gran afany de difusió. L’edició cuidada dels seus volums i els seus continguts “extra”, com a il·lustracions, assajos, pròlegs o playlists són algunes de les característiques d’aquesta editorial alacantina. Des de la Regidoria de Cultura d’Ondara, la seu responsable, Raquel Mengual, ha donat l’enhorabona i ha lloat per la seua iniciativa als artífexs d’aquest projecte.

presentacio editorial dilatando mentes (2)

 

 

Publicado en Actualitat, Cultura.