CLOENDA DE L’ESCOLA MULTIESPORTIVA I L’ESCOLA DE TENNIS TAULA

 Enguany, cada Escola tindrà la seua pròpia cloenda amb activitats específiques

 

Ondara, 31.05.16. Les Escoles Esportives municipals, impulsades per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, tindran enguany cada una la seua pròpia cloenda amb activitats pròpies de cada esport, segons ha anunciat la Regidora d’Esports, Mar Chesa.

 

Les cloendes van començar el passat cap de setmana, amb la culminació de l’Escola Multiesportiva, i de l’Escola de Tennis Taula. El divendres 27 de maig es va celebrar al pavelló la cloenda de l’Escola Multiesportiva, amb diverses activitats de jocs, un berenar i lliurament de diplomes per a tots els participants. Aquesta escola ha comptat amb un total de 12 xiquets de 4 a 6 anys, i els seus monitors durant aquest curs han estat Roseta Cabrera i Toni Carrió.

multiesportiva

D’altra banda, l’Escola Municipal de Tennis Taula va culminar amb un torneig de les categories benjamí i aleví al gimnàs del Col·legi Sanchis Guarner, que és on es desenvolupa aquesta activitat. L’Escola Municipal de Tennis Taula d’Ondara hi ha comptat amb 18 participants, que han estat entrenats per Elena Medvedeva.

tennis taula participant mes menut tennis taula benjamins 2007 tennis taula benjamins 2006 tennis taula alevi femeni tennis taula  alevins

Les pròximes cloendes d’escoles esportives seran el divendres 10 de juny des de les 18 hores per a l’Escola de futbol (amb unflables per a jugar al futbol en bambolla); el dissabte 11 de juny per a l’Escola de Bàsquet (des de les 10 hores, amb diversos partits); el dilluns 13 de juny per a l’Escola de Gimnàstica Rítmica (des de les 18:30 hores, amb una exhibició); i el dissabte 18 de juny per a l’Escola de Pilota (partides des de les 10:30 al Barri del crist). Totes les cloendes comptaran amb lliurament de diplomes per als participants.

 

Publicado en Actualitat, Esports.