ÈXIT EN LA IX GALA DE DANSA A FAVOR DE CREU ROJA

gala salome (1) gala salome

Ondara, 31.05.16. La IX Gala de Dansa, a favor de Creu Roja Xàbia, organitzada per l’Estudi de Dansa “Salomé Rodríguez” i patrocinada per l’Ajuntament d’Ondara, va ser tot un èxit. La cita solidària es va celebrar dissabte passat 28 de maig a l’Auditori Municipal d’Ondara.

 

Molts van ser els col·laboradors que es van unir a aquesta Gala Solidària:  Tom’n’Gó (Grup de percussió de Xabia), que conjuntament amb els alumnes de Salomé Rodríguez, van fusionar una peça musical, una Dansa Tribal de ritmes africans, que va alçar els aplaudiments del nombrosíssim públic assistent; les ballarines Laura Marín, i Maeva Perelló, que van interpretar dues coreografies,  i el grup d’Alumnes del C.P. Santíssim Crist de Gata, dirigits per Naim Elmeslouhi, també es van unir a aquesta IX Gala.

 

Durant la Gala, es van sortejar dos quadres, un donat pel pintor Tomás Sivera, i un altre de Juan Antonio Caravaca, a més d’una escultura de Toni Marí, i la col·laboració de l’estilista Rosa Mª García.

 

Els alumnes i professors de l’Estudi de Dansa de Salomé Rodríguez, van posar en escena una meravellosa Gala de Dansa “solidària”, plena de grans coreografies de ballet clàssic, dansa moderna, contemporània, hip/ hop, entre altres. A iniciativa dels alumnes de Salomé Rodríguez, tota la recaptació obtinguda per la venda d’entrades, serà destinarà als damnificats pel recent terratrèmol d’Equador.

 

Des de l’organització, Creu Roja Xàbia i Salomé Rodríguez han volgut agrair “a tots els col·laboradors que, sense la seua ajuda, no s’haguera pogut realitzar aquesta IX Gala, i a l’Ajuntament d’Ondara per la seua  gran generositat”. La Regidora de Cultura d’Ondara, Raquel Mengual, ha agraït al públic la seua assistència a aquest acte solidari i ha donat l’enhorabona als organitzadors per la magnífica gala de què va poder gaudir el públic assistent.

 

 

 

 

 

Publicado en Actualitat, Cultura.