ONDARA CELEBRA AQUEST DISSABTE 4 DE JUNY EL VII TORNEIG DE FUTBOL “VILA d’ONDARA”

 

 Cartell Torneig futbol 7 - 2016_01

Vuit equips de futbol de la Comunitat Valenciana jugaran aquest trofeu, dirigit a xiquets de 9 a 12 anys

 

Ondara, 30.05.16. El camp de futbol del poliesportiu Vicent Zaragoza d’Ondara serà de nou l’escenari, aquest dissabte 4 de juny, de la setena edició del Torneig de Futbol  “Vila d’Ondara”, organitzat per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, amb la coordinació de l’Escola Esportiva Municipal de Futbol i la col·laboració de les mares i pares dels alumnes de l’escola de futbol, i voluntaris col·laboradors. En aquest 7è “Torneig Vila d’Ondara” participaran les categories de benjamins i alevins, amb xiquets de 9 a 12 anys. L’Escola Municipal de Futbol d’Ondara participarà amb tres equips, el Benjamí A, l’Aleví A i l’Aleví B. Un total de 300 xiquets participaran en aquest torneig, que s’ha convertit ja en tot un referent esportiu d’aquestes categories futbolístiques, i que s’espera congregue a més de mil persones al llarg del dia.

 

Aquest esdeveniment esportiu se celebrarà al llarg de tota la jornada del dissabte 4 de juny, de 9:30 del matí a 20 hores, sent el lliurament de premis a les 20:15 hores. En aquest torneig participaran  els equips de categoria benjamí i aleví de diversos clubs futbolístics de la Comunitat Valenciana; alguns d’ells, de gran renom. Així, en aquest torneig, participaran els equips de l’Hèrcules, Dénia, El Verger,  Ondara,  Llevant, Oliva, Vila-real, i Benissa. Des de l’organització se’ls proporcionarà esmorzar, dinar i berenar a tots els xiquets participants en aquest torneig, i també se’ls obsequiarà amb una samarreta commemorativa. Hi haurà trofeus per a tots els equips participants; per al jugador més regular de cada categoria, per al màxim golejador, i trofeu al porter menys golejat.

 

La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, i el Coordinador de l’Escola Esportiva Municipal de Futbol, Salvador Mestre, han afirmat que des de l’organització del torneig s’entén aquesta trobada esportiva com “una forma de fomentar l’esport, i com una forma de motivar els membres de l’escola de futbol”. A més, des de la Regidoria d’Esports s’ha agraït el paper desenvolupat per part de les mares i pares dels alumnes de l’Escola de Futbol Municipal a l’hora d’organitzar aquest torneig, així com especialment la labor del Coordinador de l’Escola Esportiva Municipal de Futbol, Salvador Mestre.

 

Cal indicar que des de l’Ajuntament, la Regidoria d’Esports posa l’organització, la logística i els mitjans necessaris per a l’exercici de l’activitat, incloent l’ambulància, policia, protecció civil, carpes, taules i cadires, entre altres recursos.

 

Publicado en Actualitat, Esports.