EL PAVELLÓ D’ONDARA VA ACOLLIR EL CAMPUS DE TENNIS DE TAULA PER A VETERANS

 

IMG_7646campus tenis taula (2)

 

25 xiquets i xiquetes d’Ondara van participar en aquesta iniciativa esportiva en què col·laborava l’Ajuntament

 

Ondara, 27.05.16. El pavelló d’Ondara va acollir del 16 al 19 de maig el Campus de Tennis Taula “Sara Ramírez”, dirigit a preparar els veterans que participaven en els mundials d’Alacant (20 participants). A més, també va comptar amb jugadors que estan en “chester” (edats de 13 a 18 anys) i amb alumnes de l’Escola Municipal de Tennis Taula d’Ondara.

campus tenis taula (3)

El Campus de Tennis Taula per a veterans d’Ondara va estar dirigit per l’esportista d’elit, Sara   Ramírez,    olímpica   a   Pequín   i   Londres,       medallista       en       campionats       europeus,    mundials    i    Jocs    Mediterranis, i  tenia com a objectiu portar el tennis taula a la zona per a totes les edats i per a tots els nivells, i sobretot ensenyar tots els valors que aquest esport pot oferir a nivell esportiu i mental.

 

Des de l’organització del campus s’ha qualificat l’esdeveniment com molt efectiu i amb un bon resultat, i esperen tornar a repetir-ho en un futur. Els entrenaments es van realitzar en horari de matí i vesprada al  pavelló esportiu cobert d’Ondara, i tots els participants van quedar molt satisfets tant amb el material, com amb les instal·lacions i els entrenaments.

campus tenis taula (4)

Cal destacar que un total de 25 xiquets i xiquetes d’Ondara, membres de l’Escola Municipal de Tennis de Taula d’Ondara i d’altres escoles esportives municipals, van participar al campus i van realitzar entrenaments especials supervisats pels responsables del campus, segons ha detallat la Regidora d’Esports, Mar Chesa. L’Ajuntament d’Ondara va col·laborar amb aquesta iniciativa esportiva cedint les instal·lacions del pavelló municipal.

 

 

 

Publicado en Actualitat, Esports.