JOSÉ MANUEL GARCÍA BARRAGÁN GUANYA LA XVIII CURSA POPULAR ONDARA 2016

 

veter A feme - guanyadora cursa m isabel ferrer  senior masc - guanyador cursa j.m.g.barragan

 

La primera classificada femenina va ser Mª Isabel Ferrer, i els primers classificats locals masculí i femení van ser Sergi Soler i Ana Mª Melenchón

 

Ondara, 30.05.16. Ondara va viure dissabte passat la gran festa de l’atletisme local, amb la celebració de la multitudinària XVIII Cursa Popular d’Ondara, organitzada pel Club d’Atletisme d’Ondara i la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara. Una carrera popular  que va aconseguir congregar a prop de 1.700 corredors de totes les edats; d’ells, 1.150 van participar en la prova reina (molts d’ells d’Ondara). A més, uns 500 xiquets van córrer en les categories inferiors.

prebarrufets masc prebarrufets fembarrufets masc

En primer lloc es van celebrar les carreres de categories inferiors, amb xiquets d’entre 1 i 16 anys, que van participar en les categories de pre-barrufets, barrufets, prebenjamins, benjamins, alevins, infantils i cadets, recorrent distintes distàncies, en funció de les seues edats. De nou, una de les carreres més cridaneres va ser la dels més menuts, els barrufets i prebarrufets, en la que van participar xiquets i xiquetes de a penes un any, fins als xiquets de 6 anys. Una cursa de 100 metres que compta amb la màxima implicació de les famílies. Tots els xiquets de 0 a 8 anys (des de prebarrufets fins a prebenjamins) van rebre una medalla per participar. A partir de la categoria benjamí, van rebre un trofeu els tres primers classificats femenins i masculins de cada categoria, que van ser lliurats per la Regidora d’Esports, Mar Chesa, i per membres del Club d’Atletisme d’Ondara.

benj feminfantil masc

alevi masc alevi femcadet fembenj masccadet mascinfantil fem

Pel que fa a prova dels adults (9a prova puntuable del 20è Circuit a Peu Marina Alta), va comptar amb 10 quilòmetres de recorregut, sent el mateix que l’any anterior. L’eixida va ser en l’Avinguda Doctor Fleming, i la pluja va fer acte de presència en el transcurs de la prova. En la cursa es va imposar José Manuel García Barragán (C.A. Llebeig Xàbia), amb un temps de 33:12. Respecte a les dones, la primera a creuar la línia de meta va ser Mª Isabel Ferrer Castell (37:46)(C.A Llebeig Xàbia), que va quedar en el lloc 45 de la general.

 

El primer corredor local d’Ondara va ser Sergi Soler (C.A Ondara), que va quedar 7è en el general. El segon local va ser Sergio Torres (Ondara Tri-Esport), 15è en el general, i el tercer, Jaume Enguix (Ondara Tri-Esport), 21è en el general.

local masc local fem   club atletisme ondaraveter D fem

La primera corredora local d’Ondara va ser Ana Maria Melenchón (C.A Ondara)(331a en el general), que va pujar al podi com 1a classificada en la categoria Veteranes D. El podi de les corredores locals va estar compost per Antonia Guardiola (500a en general), Carol Hernández (566a en general), i Nerea Frasés (647a en general); totes elles del C.A.Ondara.

 

Les classificacions per categories es poden consultar en la web de somesport:

https://www.somesport.org/circuitapeu/2016/categories_ondara_16.php

El lliurament de trofeus de la XVIII Volta a Peu Vila d’Ondara va anar a càrrec de representants del C.A Ondara i de la Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, qui ha realitzat una valoració de la prova “molt positiva”, donada “l’afluència massiva de gent”, i ha reiterat el seu agraïment al Club d’Atletisme d’Ondara, per l’organització de la prova, així com als patrocinadors, a protecció civil, a la policia local, i a la resta de col·laboradors.

veter E masc veter E fem veter A femveter C masc senior femveter C fem veter B masc veter A masc juvenil mascjuvenil fem veter D masc

 

Publicado en Actualitat, Esports.