L’EQUIP ALEVÍ D’ONDARA, BRONZE EN L’AUTONÒMIC D’ESCALA I CORDA

 

Ondara, 25.05.16. L’equip aleví de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, integrat per Xavi Capellino, Blai Sivera i Pau Gilabert, culmina una magnífica temporada en l’àmbit autonòmic aconseguint el bronze en les finals autonòmiques dels XXXIV Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana “escala i corda”. La final de la fase Autonòmica dels XXXIV Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana “escala i corda” es va disputar el diumenge 22 de maig en el trinquet Eusebio de Sueca.

 

En la fase final de categoria aleví l’emoció va ser la nota predominant entre els tres primers classificats; finalment Massamagrell va aconseguir l’or, Moixent la plata, i Ondara va aconseguir el bronze autonòmic.

 

La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, ha donat l’enhorabona a Xavi Capellino, Blai Sivera i Pau Gilabert, i al seu entrenador, Mateu Fornés, per l’excel·lent temporada que han protagonitzat. Cal recordar que l’equip aleví de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara es va proclamar també dissabte passat subcampió autonòmic en la modalitat de raspall.

 

 

 

 

Publicado en Actualitat, Esports.