EL PLA DE MODERNITZACIÓ DE LA POLICIA LOCAL D’ONDARA DOTARÀ ALS VEHICLES DE DISPOSITIUS PDA’s A PARTIR DE JUNY

 

Ondara, 25.05.16. La Regidoria de Seguretat Ciutadana d’Ondara, dirigida per Zeus Serrano, dotarà de nous dispositius PDA’s i impressores als vehicles de la Policia Local a partir del mes de juny. Es tracta d’una mesura englobada en el pla de modernització de mitjans de la Policia Local d’Ondara, proposta pel Cap de la Policia, Toni Galiano.

 

Així, des d’aquest mes de juny, i després de la recent aprovació de la modificació de l’ordenança de trànsit i el seu quadre d’infraccions, les patrulles de la Policia Local comptaran amb aquests dispositius de PDA’s, a més d’impressores, als vehicles policials. En cas d’infracció, aquests dispositius permetran consultar, en el mateix moment de la denúncia, amb la base de dades de la DGT i amb el padró municipal de vehicles.

 

Aquesta ferramenta també contribuirà a la transparència en la gestió de l’expedient, ja que la denúncia s’envia directament (en el mateix moment de tramitar-se) a la seua gestió a SUMA, i únicament el denunciant podrà modificar o anul·lar la denúncia, garantint així la seua normal tramitació.

 

 

Publicado en Actualitat, Ajuntament.