L’ESCOLA DE GIMNÀSTICA D’ONDARA VA ACONSEGUIR 22 PODIS EN LA IV FASE DE LA LLIGA COMARCAL CEMA CELEBRADA A PEGO

  

Ondara, 24.05.16. Les alumnes de l’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica d’Ondara van participar el dissabte a Pego en la IV Fase de la Lliga comarcal de les Escoles Esportives municipals de Gimnàstica Rítmica temporada 2015-2016 (en la que participen les escoles d’Ondara, Gata, Dénia, Pego, Calp, Benissa i Benitatxell). L’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica d’Ondara, entrenada per Alicia Ivars i Cristina Sala (amb Blanca Vanaclocha, Mar Riera i Alba Fornés com a segones entrenadores), va obtenir uns magnífics resultats, aconseguint un total de 22 podis (9 individuals, 6 de conjunts, 4 de duos i 3 de trios) i sumant unes excel·lents puntuacions per a la seua classificació comarcal.

 

En el cas de les actuacions individuals de les alumnes d’Ondara, van aconseguir diversos podis en la prova. Inés Soler va ser 2a en prebenjamí; en benjamí, Isabel Cano 1a, Nicole Bisbal 2a, i Maria Vallalta 3a. Paula González va ser 2a en aleví. En categoria infantil, Blanca Tomás va ser 2a i Paula Mengual, 3a. I en cadet, 2a Irene Estévez i 3a Sandra Gamero. Quant a conjunts, les alumnes d’Ondara van ser les primeres classificades de la prova en la categoria benjamí (conjunt B); les segones en benjamí (conjunt A), aleví (conjunt A), infantil i en cadet, i les terceres en aleví (conjunt B).

 

Respecte a la competició de duos, van ascendir al podi en tercera posició de categoria benjamí Roser Alemany i Júlia Sendra; en segona posició de categoria aleví, Vera Monedero i Irene Martí; en primera posició en categoria infantil, Cristina Saiz i Angèlica Carrió; i en segona posició de la mateixa categoria, Mireia Payà i María Sánchez. Respecte als trios, en categoria benjamí van ser segones Yurena Badía, Noa Quinto i Ruth Barber; i terceres, Ainara Gómez, Carolina Brígido i Noa Petrignani. I en categoria infantil, el trio d’Ondara va ser el primer classificat, integrat per Adriana Noguera, Giuletta Rolfs i Júlia Mut.

 

La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, ha felicitat les gimnastes de l’escola d’Ondara i les seus entrenadores pels seus resultats del passat cap de setmana.

escola ondara - fase pego (14) escola ondara - fase pego (13) escola ondara - fase pego (12) escola ondara - fase pego (11) escola ondara - fase pego (10) escola ondara - fase pego (5) escola ondara - fase pego (6) escola ondara - fase pego (7) escola ondara - fase pego (8) escola ondara - fase pego (9) escola ondara - fase pego (4) escola ondara - fase pego (3) escola ondara - fase pego (2) escola ondara - fase pego (1)

Els equips de conjunts d’Ondara estan integrats per les gimnastes següents:

 

  • Benjamí “A”: Mireia Pons Fornés, Aina Server Palones, Paula Vives Ruzafa, Ana Monedero Vassileva, i Alma Llobell Quirós.
  • Benjamí “B”: Paula Jordà Giradles, Maria Hernandez Bas, Ainhara Buigues Mengual, Valeria Doménech Bisquet, i Vega Vizcaya Miralles.
  • Benjamí “C”: Judith Ballester Carrió, Clara Mas Poquet, Andrea Munera Gilabert, Amia Salort Guillem, Ruth Almero Mut, i Elsa Osuna Arjona.
  • Benjamí “D”: Zaira Quintanar Rodríguez, Elsa Femenia Guillem, Paula Giner García, Irene Riera Sotos, i Sara López Jordà.
  • Benjamí “E”: Sara Arlandis Ramos, Iratxe Parra Valle, Mar Ripoll López, Mireia Ribes Castellanos, i Evelina Bulat.
  • Aleví “A”: Ana Reig Salort, Nadia Boluda El-Hamani, Julia Signes Cantó, Gulyhana Sánchez Galán, i Maria Llorens Cardona.
  • Aleví  “B”: Azahar Vanaclocha Gonzalez, Nerea Bonet González, Ainhoa Vicens Gilabert, Alejandra  Molina Picó, i Laura Zaragoza Ferrando.
  • Infantil: Alba Serer Rivera, Gabriela Server Segura, Carla Romero Gila, Mar Carrió García, Maia Ortolà Ginestar, Manuela Ivars Nieto
  • Cadet: Estela Dengra Cantó, Rosana Sesé Fornés, Enma Mengual Cuñat, Begoña Garciacampillo, Ellie Verger i Aitana Fornés Echagüe.

 

Publicado en Actualitat, Esports.