COMUNICAT POLICIA LOCAL ONDARA – CURSA POPULAR 28  MAIG 2016

 La Policia Local d’Ondara informa que amb motiu de la celebració de la XVIII Cursa Popular d’Ondara, el proper dissabte 28 de maig, estarà prohibit l’estacionament als carrers General Bosch, V.A.Estellés, Verger, Dr Fleming, Menéndez Pidal, Joan Gil, Gonzalo Ortolà, Constitució, Luís Buñuel, Pintor Murillo, Ramon y Cajal, Lepanto, Dénia, Sant Jaume, Roser, Sant Vicent, Bonaire i Sant Benet.

 

També s’informa que es restringirà el trànsit de vehicles durant la celebració dels actes al Carrer General Bosch i adjacents des de les 15:00 hores, que romandran tallats fins la finalització de l’esdeveniment.

 

Així mateix, al llarg de la vesprada es restringirà el trànsit pels carrers on transcórrega la cursa. D’altra banda, en la mesura que siga possible, es podrà donar pas als vehicles aturats en aquells llocs on resulte adient, sempre que no es comprometa de cap manera la seguretat de l’acte.

Es prega respecten la senyalització i disculpen les molèsties

 

 

Publicado en Actualitat, Ajuntament.